Menu
Netwerk Positieve Gezondheid wint Make the Move Award

Netwerk Positieve Gezondheid wint Make the Move Award

Het Netwerk Positieve Gezondheid Noordelijke Maasvallei is gisteren door zowel de vakjury als het publiek uitgekozen tot winnaar van de ‘Make the move-maand’.
Dit jaar is de Make the Move-award uitgereikt aan het initiatief met de meest kansrijke en succesvolle activiteiten op het gebied van Positieve Gezondheid in Nederland. Make the Move is onderdeel van het Nationaal Programma Preventie ‘Alles is gezondheid’, geïnitieerd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Dit is een mooie erkenning voor de beweging die er in de regio plaatsvindt om de gezondheidszorg te verdraaien.

Make the move inzending bijzonder!

De Make the Move inzending was uniek, omdat het netwerk niet één enkele activiteit inzond, maar een hele kalender met activiteiten, om zo de beweging in de Noordelijke Maasvallei zichtbaar te maken. Een beweging geïnitieerd vanuit het Netwerk Positieve Gezondheid, die op alle gebieden positieve gezondheid als vertrekpunt neemt, zowel in het beleid, als het onderwijs, het onderzoek en de praktijk. De activiteiten van de maand februari geven een indruk van de beweging die voortdurend gemaakt wordt door alle intrinsiek gemotiveerde professionals uit de regio. Minstens 300 professionals mensen zijn afgelopen maand direct bereikt, hoeveel inwoners indirect zijn meegelift, dat is niet bekend. Dat maakt de Make the move maand van Netwerk Positieve Gezondheid zo bijzonder!

Meer informatie: website Netwerk Positieve Gezondheid Noordelijke Maasvallei

Publicatiedatum: 14 maart 2016
Categorie: Positieve Gezondheid
Terug