Menu
GGZ: van knelpunten naar werkdoelen

GGZ: van knelpunten naar werkdoelen

Het platform GGZ Noord-Limburg gaat, na jaren van kennisuitwisseling, de samenwerking intensiveren. Op 24 oktober en 2 november zetten de deelnemers de eerste stappen tot gezamenlijke regionale agendapunten rondom GGZ.

Het streven is om in twee heisessies de gezamenlijke knelpunten te vertalen naar maximaal drie werkdoelen. Elke deelnemende organisatie van het platform heeft voor de start van deze sessies de opdracht gekregen om drie knelpunten te benoemen in de GGZ Noord-Limburg. Deze knelpunten hebben drie referentiepunten: het patiëntenbelang, het maatschappelijk belang en het organisatiebelang. 

Vervolgstappen
Na de twee heissessies starten de leden van het platform met de realisatie van de gezamenlijke regionale werkagenda voor de GGZ in Noord-Limburg door samen de vastgestelde werkdoelen op te pakken.

Deelnemende organisaties platform
In het platform GGZ Noord-Limburg zijn de volgende organisaties vertegenwoordigd: Max Ernst GGZ, ProPraktijksteun, Provico, Centiv, Unitus/Vorkmeer, PsyQ/metGGZ, Vincent van Gogh, Mutsaersstichting, Wel.kom, Zelfregiecentrum  Venlo, Synthese, Dichtbij, PSW, CZ en VGZ. en de gemeentes Venray, Peel en Maas, Beesel, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.
Voorzitter van dit platform is Robuust kennismanager: Roland Reisch.

Publicatiedatum: 23 oktober 2017
Categorie: GGZ
Terug