Menu
IT en zorg trekken al schrijvend samen op

IT en zorg trekken al schrijvend samen op

Essentieel voor programmamanagement is het verbinden van verschillende werelden. Gebieden met soms andere doelgroepen, andere disciplines, een andere cultuur enzovoorts. Het is de kunst om de kracht van deze verschillen te benutten. Want als verschillende werelden samen optrekken, kunnen er mooie dingen ontstaan.

De zorg en de IT zijn twee van zo’n totaal verschillende werkgebieden die veel voor elkaar kunnen betekenen. Reden voor Riky de Veth (kennismanager Robuust) en Frank Aarts (eigenaar van Two Integrate) om zich te verdiepen in elkaars werkveld. Riky vanuit de gezondheidszorg; Frank vanuit de IT. Op rosrobuust.nl/zorg-en-it-maken-kennis- gaan ze - al schrijvend - op ontdekkingsreis om te kijken waar ze samen kunnen optrekken en waar zorgvragen en IT-oplossingen elkaar kunnen vinden. Met de patiënt als grote winnaar

Schrijf je in voor de bijeenkomst Samenwerking in de Zorg
Om de wereld van zorg en ICT nog dichter bijelkaar te brengen, organiseert Robuust samen met SIG eHealth een netwerkbijeenkomst over ‘ontschotting in de zorg’ op 28 maart. Tijdens de bijeenkomst presenteert Jan-Peter Heida zijn onderzoeksrapport over de noodzaak van ontschotting en kanteling in de zorg en is er volop de gelegenheid om de onderlinge kennismaking tussen alle aanwezigen te versterken.

De bijeenkomst vindt plaats op 28 maart van 16:00 tot 20:00 uur bij Boerke Mutsaers in Tilburg. Inschrijven kan hier.
Publicatiedatum: 7 maart 2017
Categorie: eHealth
Terug