Menu
In memoriam: Vera Op den Drink

In memoriam: Vera Op den Drink

Vol verdriet en met diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze geliefde collega Vera Op den Drink. Vera combineerde persoonlijke gedrevenheid met visie, ambitie en resultaatgerichtheid. Ook gedurende de periode waarin ze ziek was, bleef ze zich vol overgave inzetten om collega’s te ondersteunen op gebieden waarvan zij dacht dat het nodig was.

Vera wilde vroeger dokter worden, patiënten helpen, maar bleek beter in alfavakken en koos Gezondheidswetenschappen uit als studie. Daarna ging ze onder andere werken bij de NZa. Sinds oktober 2013 werkte ze bij Robuust, omdat ze daarmee concreet kon werken aan gezondheid en leefbaarheid. Ze wilde er echt middenin zitten, een steentje bijdragen. Dat vond ze het leukste aan haar werk.

Als programmamanager in Zuid-Limburg stond ze aan de wieg van de succesvolle samenwerking waarvan de regio nog steeds de resultaten ziet in projecten die geïnitieerd zijn bij MijnZorg en Anders Beter. Als adjunct-directeur drukte ze haar stempel door haar persoonlijke aanpak, rustige uitstraling en doortastendheid. Robuust is door haar inzet beter geworden. Maar we zullen haar vooral missen omdat ze zo’n fijn, integer en humorvol mens was. Door Vera ging je fluitend naar je werk en ging je vrolijk weer naar huis. Wij zullen het nu zonder Vera moeten doen en het gemis zal lange tijd merkbaar zijn. We wensen vooral Sander, Vienne, haar familie, schoonfamilie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

Directie en medewerkers Robuust

Publicatiedatum: 7 december 2018
Categorie: Robuust
Terug