Erika Schrik

Erika Schrik

adjunct-directeur

- ontwikkelingsgericht - bevlogen - verbindend - denken & doen

“Onze samenleving is voortdurend in beweging en de complexiteit van organisatievraagstukken neemt toe. Zo ook in de gezondheidssector en het sociaal domein. Complexe veranderopgaven kunnen niet meer worden opgelost met oude samenwerkingsvormen; oude manieren van kijken en doen werken niet meer. Verbindend leiderschap is nodig en het lef te durven kiezen voor leren en ervaren, reflecteren en weer bijstellen. Heel spannend want de uitkomst is onzeker.

Wat ik heel mooi vind aan Robuust is de ongelooflijke bevlogenheid en al die talenten van de medewerkers. Talenten die worden ingezet om organisaties – in al hun (on)zekerheid – te begeleiden, partijen te verbinden en inzichten te helpen vertalen naar nieuwe manieren van samenwerken. Samen hebben we honderden jaren kennis en ervaring van de gezondheidssector en aanverwante sectoren. Van strategische kennis tot aan praktijkkennis.

Wat mij inspireert is groei en ontwikkeling, samen onderweg gaan, reflecteren en steeds weer ontwikkelen. De vertaalslag maken van denken naar concreet ander gedrag. Privé krijg ik zuurstof van sport en het leren van nieuwe dingen, zoals beeldhouwen, ontmoetingen, culturen of de cyclus van de seizoenen. Regelmatig even stilstaan en laten binnenkomen wat er is, vragen stellen, me verwonderen en een frisse blik houden.

Mijn waarde voor Robuust? Met mijn ervaring in verandertrajecten, groepsgedrag en transities in een geheel andere sector kan ik van betekenis zijn voor het voortdurend leren en ontwikkelen van onze medewerkers en onze dienstverlening. Vragen stellen, spiegelen, uitdagen. Zodat de collega’s in de programma’s en de netwerken nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor samenwerkende organisaties die zoeken naar nieuwe manieren om hun complexe veranderopgaven duurzaam op te lossen.”

“Be the change you wish to see around you.”
(Mahatma Gandhi)

Neem contact met mij op

06 22 20 95 39
E.schrik@rosrobuust.nl

Wat mij inspireert is groei en ontwikkeling, samen onderweg gaan, reflecteren en steeds weer ontwikkelen.