Menu
Ans Priem

Ans Priem

Officemanager

- kat uit de boom kijker – punctueel – lezer – zorgzaam -

“Ik vind het mooi om te zien hoe sterk wij anticiperen op de veranderde zorgwereld. Dat wij de energie en visie hebben om een complexe markt te bedienen. Om voorop te lopen en zelfs trendsettend te zijn. Deze positie is natuurlijk ook een must voor ons. Want alleen als koploper bieden we meerwaarde in de zorgwereld. En zonder meerwaarde hebben wij geen markt en geen bestaansrecht. Kortom: we moeten in beweging blijven om vervolgens de markt fris en alert te houden.”

“Als administratief medewerker zit ik natuurlijk niet in de corebusiness van Robuust, maar speel ik zeker een rol in de dynamiek van de organisatie. Ik zie alle debiteuren en crediteuren voorbij komen en dat brengt een stuk relatiemanagement met zich mee. Dat vul ik in door te investeren in het persoonlijk contact met relaties. Je bouwt er credits mee op, je werkt aan een goed imago en uiteindelijk krijg je meer gedaan als organisatie.”

“Dat stuk relatiemanagement zit in mijn tweede natuur en dat zie je heel goed terug in mijn privéleven. Ik ben erg betrokken in mijn rol als echtgenote, moeder, oma en vriendin … Want mijn sociale leven – en vooral mijn gezin – staat bij mij op nummer één. Het is mijn bron van energie. Hetgeen dat míj fris en in beweging houdt.”

Neem contact met mij op
06 83 24 35 71