Menu
Ingrid van de Wetering

Ingrid van de Wetering

Officemanager, HRM

- carnaval - levensgenieter - altijd bezig -

“Ik werk nu al heel wat jaren bij Robuust, maar het is geen dag saai. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, vooruitkijkend en anticiperend op de ontwikkelingen in het werkveld. En dat is noodzakelijk om onze voortrekkersrol te behouden. Die positieve dynamiek is altijd direct voelbaar in het officeteam, als middelpunt van de organisatie.”

“Er zijn weinig trajecten die níet voorbij komen in ons team. En dat betekent dat je van alle zaken wel íets moet afweten. Of het nu gaat om onze softwaresystemen, om afspraken met onze stakeholders of om personeelszaken en ontwikkelingen op communicatievlak. Dus ja, de vragen die op ons bordje komen, zijn heel divers. Met als gemene deler het ondersteunen van collega’s, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. En ik kan je verzekeren: alle collega’s bij elkaar vormen een aardig huishouden.”

“Mijn uitdagende job bij Robuust trek ik thuis door in mijn drukke gezinsleven. Met puberende kinderen, een oud huis dat altijd klussen in petto heeft en een drukke sociale agenda. Daarop prijkt prominent mijn bestuurswerk voor de carnavalsvereniging. Hét feest dat voor mij volledig in het teken staat van verbinding. Net als Robuust.”

Neem contact met mij op