Menu
Peggy Goris

Peggy Goris

Extern adviseur

“Ik ben erg voor eigen verantwoordelijkheid, zodat je altijd zelf iets te kiezen hebt. Dat is een rijke gedachte, ook al zijn de consequenties van je keuzes niet altijd even leuk.

Vanuit Robuust gaan we de dialoog aan met alle betrokken partijen over het zorglandschap van morgen én overmorgen. Niet alleen bespreken we hoe dit vorm te geven, maar we kijken ook naar de betekenis daarvan. Zo zouden in mijn ogen zorg en welzijn meer met elkaar verweven kunnen zijn. Zorg gaat nu nog te veel om gezondheidszorg, terwijl het ook over welbevinden zou moeten gaan.

Het leukste aan mijn werk is mijn onafhankelijke rol en het staan tussen een veelheid aan partijen. Ik kan met mijn professionele bril een eigen beeld en oordeel vormen en hoef niet het standpunt van één organisatie te verkondigen. Ik denk vanuit een groter geheel.

Ik ben een doorpakker, sportief, levendig en neem graag initiatief. Mijn grootste passie is bergwandelen, daar haal ik mijn inspiratie uit. Ik houd van de natuur en de sportieve uitdagingen die zij biedt.”

Neem contact met mij op
06 28 90 19 87