Menu

Kennismanager

Als kennismanager begeleid je het proces om in onze programma’s tot verantwoorde keuzes op basis van data en goede voorbeelden te komen. Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van data in informatie en kennis. Daarnaast vertaal je informatie en kennis in bruikbare en toepasbare ideeën voor Robuust en opdrachtgevers.

Wat wij doen

Robuust levert programmamanagement binnen de gezondheidszorg in Zuid-Nederland. Met als doel een betere ervaren gezondheid voor de inwoners. Dat houdt in dat we organisaties begeleiden die met elkaar willen samenwerken om dat gestelde doel te bereiken. Denk daarbij aan eerstelijnsprofessionals, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onze unieke aanpak: wij werken in programmateams bestaande uit een programmamanager, kennismanager en communicatiemanager.

Wat verwachten we van jou

Om het dataproces te begeleiden heb je kennis van de mogelijkheden die er zijn om (openbare) data te koppelen. Je formuleert heldere opdrachten voor dataverwerking aan externe partijen. Je bent sparringpartner binnen het programmateam over de inzet van data en de keuzes die daaruit (kunnen) voortvloeien. Daarbij gebruik je jouw kennis over de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en jouw ervaring met programmatisch werken. Je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk van aard en dit zet je in om kritisch en bevlogen mee te werken aan de ontwikkelingen binnen de programma’s en binnen Robuust.

Daarnaast:

  • Heb je een sterk analytisch vermogen;
  • Werk je verbindend samen met collega’s binnen Robuust en met teamleden van diverse gezondheidsprogramma’s in Zuid-Nederland;
  • Behoud je overzicht op en maak je verbinding tussen de programma-ambitie en onderliggende strategische en operationele doelen;
  • Heb je ervaring met lerend werken en veranderkunde;
  • Ben je bestuurlijk sensitief en kun je complexe onderwerpen begrijpelijk presenteren.

Wij bieden

Een afwisselende baan binnen een informele innoverende organisatie met veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het gaat om een contract voor 28-32 uur per week voor een periode van (in eerste instantie) een jaar. Het maximum salaris is € 4.996,21 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Yvonne Jansen, via 06 83 24 12 06. In verband met vakantie is zij tot 7 januari beperkt bereikbaar. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 24 januari 2019 en de tweede gesprekken op maandag 28 januari of dinsdag 29 januari 2019 op ons kantoor in Eindhoven.

Stuur je sollicitatie uiterlijk 13 januari 2019 naar Robuust ter attentie van Patrick Ernst via het formulier op deze pagina. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure.

Externe werving naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Programmamanager
06 83 24 12 06
Maak kennis met mij
Solliciteer direct