Menu

Senior communicatieadviseur

Als senior communicatieadviseur voor diverse gezondheidsprogramma’s manage je de communicatieteams waarin diverse partnerorganisaties vertegenwoordigd zijn. Je bent de kartrekker om te komen tot een strategisch communicatieplan voor een programma en begeleidt de implementatie van de communicatiestrategie door regionale partners. Daarnaast ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de branding, communicatiestrategie en alle corporate communicatieactiviteiten van Robuust.

Over Robuust

Robuust begeleidt organisaties die met elkaar willen samenwerken met als doel een betere ervaren gezondheid voor de inwoners. Wij werken in programmateams bestaande uit een programmamanager, kennismanager en communicatiemanager (=senior communicatieadviseur). Ons werkgebied is Zuid-Nederland, daar spelen we een belangrijke onafhankelijke rol in een complex speelveld dat bestaat uit diverse organisaties uit verschillende domeinen. Dit betekent dat we voortdurend rekening houden met politieke verhoudingen en goed op de hoogte zijn van belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen.

Belangrijkste werkzaamheden

In de gezondheidsprogramma’s werken uiteenlopende partijen samen aan één gezamenlijke ambitie. Als senior communicatieadviseur houd jij je voortdurend bezig met het verbinden van deze partijen en ondersteun je hen op het gebied van communicatie, zowel voor de eigen organisaties als naar buiten.

Als senior communicatieadviseur ben je:

 • De expert op het gebied van positionering en communicatie in diverse programmateams
 • Aanjager van de interne en externe profilering van diverse gezondheidsprogramma’s
 • Het zichtbaar maken van de impact van de regionale samenwerking en de beweging die daaruit ontstaat
 • Kartrekker bij het opstellen en implementeren van (strategische) communicatieplannen
 • Sparringpartner van programmamanagers, kennismanagers en directie
 • Hands-on als het aankomt op contentcreatie, het verspreiden van goede voorbeelden, organisatie van evenementen en beheer van digitale media.

Gevraagd profiel

Wij zoeken een zelfstandige collega met teamspirit, die snel kan schakelen in een complexe omgeving. Jij:

 • Beschikt over een HBO-diploma in de richting van communicatie of marketing
 • Hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring
 • Bent planmatig sterk, kunt prioriteiten stellen en deadlines behalen
 • Hebt een ondernemende en creatieve geest, waarmee je mensen kunt enthousiasmeren, overtuigen en daadkracht toont
 • Bent in staat om jargon, beleidstaal en complexe materie te vertalen naar heldere boodschappen voor diverse doelgroepen

Ben jij een medior en wil je heel graag doorgroeien naar senior? Dan nodigen we je uit om ook te solliciteren.

Wij bieden…

Een afwisselende baan binnen een informele en flexibele organisatie. Het gaat om een contract voor 32-36 uur per week voor een periode van (in eerste instantie) een jaar, met uitzicht op een vast contract. Het maximum salaris is € 4443,65 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Lonneke Hoop via 06 22 92 68 78. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 1 april 2019 en de tweede gesprekken op dinsdag 9 april in Eindhoven. Stuur je sollicitatie uiterlijk woensdag 20 maart 2019 naar Robuust via het formulier aan de rechterzijde. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Externe werving naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Communicatiemanager
06 22 92 68 78
Maak kennis met mij
Solliciteer direct