Menu

Stage en/of afstuderen

Ben jij een student (hbo/wo) die graag stage wilt lopen of afstuderen in de wereld van zorg en welzijn? Dan is Robuust op zoek naar jou! 

Diverse partijen binnen zorg en welzijn werken op regionaal niveau samen om de gezondheid van de inwoner te verbeteren. Om die samenwerking effectiever te maken biedt Robuust ondersteuning. Wil jij kennismaken met deze wereld waarin samenwerken en veranderingen centraal staan of heb je zelfs ideeën over hoe je wilt/kunt bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van inwoners en wilt deze graag onderzoeken, neem dan contact met ons  op. We verkennen graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Wat bieden we

We bieden de mogelijkheid om je werkzaamheden uit te voeren in het kader van een afstudeeronderzoek of -stage. Je komt terecht in een flexibele, informele, mensgerichte organisatie. Jouw werkzaamheden voer je zelfstandig uit onder leiding van ervaren Robuust adviseurs, die zeer toegankelijk zijn voor vragen, sturing en sparring.  We geven je veel ruimte en vrijheid om je eigen werkzaamheden en/of onderzoeksonderwerp vorm te geven. Uiteraard maken we daarover vooraf heldere afspraken, zodat het voor beide leuk en leerzaam is.

Wie zoeken we?

Wat zoeken wij in jou als hbo- of wo-student:

  • affiniteit met gezondheidszorg
  • interesse in het doen van onderzoek
  •  proactieve houding en jezelf willen profileren
  • communicatief vaardig
  • zelfstandig kunnen werken
  • je wil ervaring opdoen met klant- en regiogericht werken

Daarnaast verwachten we dat afstudeerbegeleiding wordt verzorgd door de opleiding.

Over Robuust

Robuust is een regionale ondersteuningsstructuur, een ROS. Samen met vijftien andere ROS’en vormen wij het landelijk dekkend ROS-netwerk. Elke ROS heeft zijn eigen regio. Ons werkgebied is Zuid-Nederland, bestaande uit Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland. De maatschappelijke opdracht van alle ROS’en is om de eerstelijnszorg in de wijk te versterken en innovatie te stimuleren voor de inwoners in de eigen regio. Om die zorg voor de inwoner te verbeteren, is het van belang dat we niet alleen beter samenwerken binnen de eerste lijn, maar ook daarbuiten. Met het sociale domein, nulde lijn, tweede lijn, overheden, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven.

Deze lijnloze en domeinoverstijgende samenwerking vraagt nieuwe rollen en ander gedrag van organisaties, professionals en inwoners. Robuust stimuleert dit veranderproces door het leveren van programmamanagement in regionale gezondheidsprogramma’s. Uniek aan onze aanpak is dat wij een compleet programmateam bieden. Een professioneel team dat bestaat uit een programmamanager, kennismanager en communicatiemanager die weten wat er speelt in de wijk en in de regio. Zij zijn de experts om ingewikkelde vraagstukken te duiden, hebben het lef om deze op te pakken en weten deze te vertalen naar de praktijk. Deze nieuwe kennis en ervaring delen we lokaal, regionaal en landelijk. Kenmerkend voor programmamanagement is dat we vooraf nog niet weten wat de oplossing zal zijn voor de toekomstige vraagstukken. Wel zijn we ervan overtuigd dat we door duurzame samenwerking vanuit een gezamenlijke ambitie, gaandeweg de juiste antwoorden zullen vinden. Centraal staat de beweging die we op gang brengen richting een betere toekomstbestendige gezondheidszorg.

Contact

Heb jij interesse in een afstudeeronderzoek of -stage bij Robuust? Vul dan het sollicitatieformulier in of neem contact op met ons op.

Meer weten?
Programmamanager
06 83 24 12 06
Maak kennis met mij
Solliciteer direct