Menu

Workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’

VEZN staat voor Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland. De ziektekostenverzekeraars CZ en VGZ zetten ondersteuningsgelden via deze subsidie in voor eerstelijnsdisciplines die werkzaam zijn in Zuid-Nederland. Zij kunnen een aanvraag indienen voor deze subsidie.

Hoe zorg je ervoor dat jouw VEZN subsidieaanvraag van begin tot eind klopt? Dat hij voldoet aan alle eisen van een subsidieverstrekker? Waar moet je dan op letten en hoe pak je dat aan? In de workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ krijg je concrete handvatten en loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen.

Opbouw workshop

Tijdens de workshop ga je plenair en in tweetallen aan de slag met jouw eigen subsidieaanvraag. We starten vanuit de impact: wat wil je bereiken, voor wie, waarom en hoe wordt dat zichtbaar? Je krijgt achtergrondinformatie over de manier waarop subsidieverstrekkers te werk gaan en wat zij belangrijk vinden. Zo kun je uitzoeken hoe jouw eigen belang samenvalt met dat van de subsidieverstrekker. Ook krijg je check- en evaluatievragen toegereikt die je kunt gebruiken wanneer je jouw informatie op papier hebt gezet. Met als uiteindelijk doel om jouw verhaal zo te vertalen, dat de subsidieverstrekker leest wat jij wíl dat hij leest. Ook krijg je een indruk van wat er van jou wordt verwacht, nadat je subsidieaanvraag is goedgekeurd.

De workshop is bedoeld voor mensen die een concrete subsidieaanvraag hebben op het gebied van regionale samenwerking in en rondom gezondheidszorg in Zuid-Nederland. 

Data

De cursus wordt gegeven op:

  • woensdag 16 juni 2021 (was eerst 23 juni)

Hoewel we de voorkeur geven aan een fysieke bijeenkomst bieden we, in verband met de coronamaatregelen, deze workshop nu online aan. Je ontvangt na aanmelding hiervoor een uitnodiging.

Duur
Eén dagdeel van 13.00 uur – 17.00 uur (start workshop 13.30 uur, pauze 15.00 uur, afronding 16.30 -17.00 uur).

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden, bij no-show (niet deelnemen zonder afmelding) brengen we 50 euro in rekening.

Locatie

Normaal gesproken vindt de workshop plaats op het kantoor van Robuust, Lichttoren 32 (IGLUU), Eindhoven.
Tijdens de coronacrisis wordt hij online gegeven via een TEAMS bijeenkomst.

Praktische informatie

  • Er kunnen maximaal 20 personen per workshop deelnemen. Wanneer de groep vol is krijgt u van ons een uitnodiging om deel te nemen aan de volgende cursusdag.
  • Ingangseis: de eerste contouren (het idee) van jouw voorstel heb je uitgewerkt (maximaal 1 A4tje). Deze uitwerking neem je ook mee naar de workshop. Het is de bedoeling dat deelnemers onderling de projecten ‘reviewen’.

Lees meer >>