Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

 

Financieel Administratief (project) Medewerker

32-36 uur

voor een betere zorg in Zuid-Nederland 

Robuust werkt aan een betere gezondheid van alle inwoners van Zuid-Nederland. Al meer dan vijftien jaar begeleidt en ondersteunt Robuust eerstelijns organisaties en professionals en hun netwerk in zorg en welzijn met vraagstukken rondom samenwerking en verandering. Om samen te komen tot een nog betere (eerstelijns) gezondheidszorg. Als Financieel Administratief (project) Medewerker lever jij daar een belangrijke bijdrage aan.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief (project) medewerker heb je een divers takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Robuust ontwikkelt zich naar een projecten gestuurde organisatie. Dat brengt vele veranderingen met zich mee, zoals het inrichten van een CRM-systeem, het monitoren van een andere manier van werken en verdere digitalisering van financiële processen. Belangrijke taken van jou. Met jouw inzet en werk maak je mede mogelijk dat jouw collega’s zich optimaal kunnen richten op hun opdrachten voor klanten in de regio.

Het doel van de functie is drieledig namelijk;

 • zorgdragen voor een zorgvuldige financiële administratieve ondersteuning van de directie (boekhouding, debiteuren- en crediteurenbeheer, financiële rapportages, beheren bank, btw-aangiften, aanlevering gegevens t.b.v. de jaarrekening, subsidieaanvraag),
 • het coördineren en toezien op een zorgvuldige uren-en projectenadministratie en -beheersing,
 • (verder) digitaliseren van de financiële administratie.

Je werkt nauw samen met de financial controller, directie, officemanagers en de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de projecten. Jij voorziet hen, gevraagd en ongevraagd, van advies en informatie. Je maakt deel uit van het Officeteam en neemt deel aan interne werkgroepen en brengt hierin jouw expertise in en/of hebt een coördinerende rol. Je werkt soms in ons kantoor en soms vanuit huis.

Wat doen wij?

Bij Robuust werkt een deskundig en informeel team met veel betrokkenheid aan het versterken van de eerstelijnszorg. Zorg die voor elke inwoner kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en bereikbaar is. Om die zorg voor de inwoner te verbeteren, is het van belang dat we samenwerken met verschillende organisaties zoals huisartsenorganisaties en zorggroepen maar ook met ziekenhuizen, gemeenten en zorgverzekeraars. Robuust is een regionale ondersteuningsstructuur (ROS) en maakt onderdeel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Wij richten ons op  Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding en werk- en denkniveau (opleiding in financiële richting)
 • Ervaring met Twinfield (of een vergelijkbaar pakket), Microsoft Office, CRM-software
 • Kennis van digitalisering/automatisering van financiële processen
 • Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie met genoemde financiële taken in een projecten gestuurde organisatie

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Je kunt zelfstandig werken in teamverband
 • Je bent nauwkeurig, behoudt overzicht en kunt goed organiseren, bent proactief, flexibel
 • Je bent ontwikkelgericht voor zowel jezelf als de organisatie
 • Je hebt veerkracht, zoekt samenwerking met anderen en kunt weerstand ombuigen in positieve beweging
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende baan in een informele, innoverende organisatie met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Robuust kent een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling en volgt op onderdelen de CAO Huisartsenzorg. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract (op termijn behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden). Het maximumsalaris maximaal € 3514,41 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met Ingrid van de Wetering (06 83 24 34 13), HR medewerker. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Robuust via het formulier aan de rechterzijde of via info@rosrobuust.nl. Een casusbespreking kan onderdeel uitmaken van de procedure. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Externe werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!

 

  

 

 

Sollicitatieformulier