‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Klik hier om de online versie te bekijken.

Robuust Nieuwsupdate

Ros Robuust

Mooie stappen zijn er weer gezet in onze regio! Noord- en Midden-Limburg neemt regie over Kansrijke Start, regio Nijmegen-Arhem zet centraal toeleidingspunt GGZ op, veel paramedici zijn voortvarend aan de slag om zich regionaal te organiseren en lokale oncologienetwerken professionaliseren zich en zoeken de samenwerking op.

 

Ontwerp-zonder-titel-7.png

Start pilot: Centraal Toeleidingspunt GGZ

De regionale taskforce wachttijden GGZ Arnhem en Nijmegen wil de toegankelijkheid van de GGZ vergroten en daarmee de wachttijden voor GGZ-behandeling verminderen. Vanuit een gezamenlijke aanpak is gewerkt aan een centraal toeleidingspunt.

Lees meer >

AdobeStock_124886800-1.jpeg

Noord- en Midden-Limburg neemt regie over Kansrijke Start

Met veel inzet en plezier heeft Robuust de afgelopen drie jaar gewerkt aan Kansrijke Start in Noord- en Midden-Limburg. Samen met veel partijen is het gelukt om een duurzame coalitie te bouwen. Een mooi moment om de regie over te dragen naar daar waar het hoort: de regio zelf.

Lees meer >

Ontwerp-zonder-titel-4-2.png

HET ROS-NETWERK: LANDELIJKE LIJNEN, REGIONALE IMPACT

Robuust is een ROS, een regionale ondersteuningsstructuur. Samen met twaalf andere ROS’en vormen wij het landelijk dekkend ROS-netwerk. Elke ROS begeleidt regionale netwerken en samenwerkingsverbanden in zorg en welzijn die bijdragen aan de toegankelijkheid van zorg en welzijn én de gezondheid van inwoners. Hoe doen we dat precies?

Lees meer >

oncologie-bij-nieuwsbericht.jpeg

Samen voor de beste zorg bij en na kanker

Vooor mensen met kanker is het vaak een zoektocht hoe en waar je goede zorg kunt krijgen buiten de muren van het ziekenhuis. Verschillende oncologische netwerken in onze regio zoeken actief de samenwerking op om dit beter te coördineren.

Lees meer >

Ontwerp-zonder-titel-6-1.png

Samen werk maken van de ‘Visie eerstelijnszorg 2030’

In verschillende regio’s begeleidt Robuust netwerken die moet leiden tot een sterke eerstelijnszorg. Belangrijk fundament hiervoor is de onlangs vastgestelde Visie Eerstelijnszorg 2030. Om een goed beeld te krijgen van wat die visie beoogt en betekent voor alle betrokkenen organiseerde Robuust een webinar hierover.

Lees meer >

Ontwerp-zonder-titel-5.png

GROTE STAPPEN VAN PARAMEDISCHE NETWERKEN

Om aan te kunnen sluiten bij besprekingen in de regio is het nodig dat paramedici zich regionaal organiseren. En met deze uitdaging zijn ze voortvarend aan de slag. Robuust begeleidt vijftien regionale paramedische platforms bij het samenwerken met elkaar en andere stakeholders.

Lees meer >

Robuust
Lichttoren 32 (Igluu)
5611 BJ Eindhoven
(085) 401 81 85

info@rosrobuust.nl
www.rosrobuust.nl

Volg ons:

U ontvangt deze e-mail omdat u Robuust toestemming heeft gegeven om u per e-mail op de hoogte te houden. Wilt u in de toekomst liever geen mail meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.