‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Klik hier om de online versie te bekijken.

Nieuwsupdate

Ros Robuust

ROBUUST IN BEELD

In onze regio zien we steeds meer samenwerkingen ontstaan tussen zorgorganisaties, gemeenten en andere organisaties zoals woningcorporaties. Daarnaast gaan steeds meer netwerken een strategische samenwerking met elkaar aan. Interessante ontwikkelingen die leiden tot mooie vraagstukken die wij als Robuust graag begeleiden. Hoe pakken we dat aan? Dat brengt onze Robuust animatie goed in beeld.

animatie.png

 

IWANB.jpg

Integrale Wijkaanpak altijd maatwerk

In opdracht van CZ onderzocht Robuust de stand van zaken van bijna tien jaar wijkgericht samenwerken in Zuid-Nederland en daarbuiten.

Lees meer >

family-in-forest.jpg

Hoe houden we ‘de mens waar het om gaat’ in beeld?

Interview met Pepijn, programmamanager en lid van de werkgroep Participatie over het belang en de succesfactoren van participatie.

Lees meer >

diversity-5582454.jpg

Data & informatie essentieel bij samenwerking

Door de digitalisering in de zorg is er enorm veel data beschikbaar die, wanneer ze met elkaar in verband worden gebracht, van grote waarde zijn.

Lees meer >

Mijnstreeknb.jpg

De Mijnstreek is toe aan de volgende stap

De oogst van bijna tien jaar hard en doelgericht (samen)werken, vallen, opstaan en doorzetten is behoorlijk. Programmamanager Michèle vertelt er trots en enthousiast over.

Lees meer >

Robuust-09-06-2021-Epsilon-Studios-Ektor-Tsolodimos-20-van-47.jpg

DE ROBUUSTE TAFEL 

Op 27 januari organiseren we, in samenwerking met hoogleraar Patrick Kenis, een rondetafelgesprek voor een selecte groep bestuurders uit Zuidoost-Brabant over bestuurlijke drukte.

Lees meer >

pexels-nicole-michalou-5765722.jpg

VOL NIEUWE ENERGIE NAAR 2022

Dit is onze laatste nieuwsbrief van dit jaar. Wij wensen je daarom alvast een heel gezond, fit en vitaal 2022 toe. We hopen je weer gauw te (mogen) ontmoeten.

Agenda

De Robuuste Tafel: bestuurlijke drukte in Zuidoost-Brabant
04 oktober 2022
Eindhoven
Voor genodigden
16:30
Lees meer >
Workshop Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven
10 februari 2022
Eindhoven
Open inschrijving
13:30
Lees meer >

Robuust
Lichttoren 32 (Igluu)
5611 BJ Eindhoven
(085) 401 81 85

info@rosrobuust.nl
www.rosrobuust.nl

Volg ons:

U ontvangt deze e-mail omdat u Robuust toestemming heeft gegeven om u per e-mail op de hoogte te houden. Wilt u in de toekomst liever geen mail meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.