‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Klik hier om de online versie te bekijken.

Nieuwsupdate

Ros Robuust

De eerste nieuwsbrief van 2022 vol met mooie resultaten: een geslaagd fusietraject van twee Zeeuwse huisartsencoöperaties, de lancering van het actieprogramma Kansrijke Start Noord- en Midden-Limburg, een inspiratiedocument met goede voorbeelden en ervaringen over de rol van een zorggroep bij de praktijkovername van huisartsen en nieuwe inzichten voor een succesvolle integrale wijkaanpak. Resultaten waarmee we bijdragen een een gezonder Zuid-Nederland. Veel leesplezier!

 

gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash.jpg

fusietraject huisartsen-coöperaties

Een traject van ruim drie jaar waarbij Robuust het laatste halfjaar betrokken was om het draagvlak voor de samenwerking te vergroten en de uitvoering van het juridische proces te ondersteunen.

Lees meer >

pexels-rodnae-productions-6849265-1.jpg

Kansrijke Start NML: van idee tot groeiende coalitie

In december vorig jaar tekenden de eerste 27 partijen het convenant en afgelopen januari werd het actieprogramma gelanceerd dat met meer dan 200 betrokkenen tot stand is gekomen.

Lees meer >

people-g15cf7e205_1920.jpg

Start integrale wijkaanpak: vanuit het hart of de data

De crux is om het samen op te pakken zodat je een verandering in brede context kan realiseren. Samen met de inwoners en betrokken organisaties in de wijk praten over de verandering. Wat is nu echt de drijfveer voor verandering?

Lees meer >

pexels-cottonbro-7579831-1.jpg

Rol zorggroep praktijkovername huisartsen

Robuust deelt graag het document dat we opstelden over ‘de rol van een zorggroep bij praktijkovername van huisartsen’. Een ‘levend document’ met goede voorbeelden en ervaringen uit de praktijk dat we graag blijven aanvullen.

Lees meer >

 

VEZN2.jpeg

VEZN Workshop

Op 2 juni bieden we onze gratis workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ weer aan. Heb jij een goed projectidee waarmee je bijdraagt aan hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare zorg? 

Lees meer >

 

Veelgestelde vragen VEZN
De ondersteuningsgelden voor projecten worden alleen beschikbaar gesteld voor o.a. projectmanagementuren en projectondersteuning. Wat wordt daarmee bedoeld?

Bekijk het antwoord >

Agenda

De Robuuste Tafel: bestuurlijke drukte in Zuidoost-Brabant
04 oktober 2022
Eindhoven
Voor genodigden
16:30
Lees meer >

Robuust
Lichttoren 32 (Igluu)
5611 BJ Eindhoven
(085) 401 81 85

info@rosrobuust.nl
www.rosrobuust.nl

Volg ons:

U ontvangt deze e-mail omdat u Robuust toestemming heeft gegeven om u per e-mail op de hoogte te houden. Wilt u in de toekomst liever geen mail meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.