Agenda
Wereldcongres IPOS          'Kanker in Context'

Wereldcongres IPOS 'Kanker in Context'

Dit Wereldcongres benadrukt de omstandigheden waarin kanker een belangrijke rol speelt in de levens van mensen die met de ziekte worden geconfronteerd. Het doel van dit congres is om de levens van mensen die wereldwijd met kanker te maken krijgen, te verbeteren. Hier wordt het beste baanbrekende werk op het gebied van de psycho-oncologie zichtbaar gemaakt. Leden van Nederlandse Oncologie Zorgnetwerken kunnen profiteren van 50% korting op de Nederlandse Oncologiedag en ook op de pre-conferentie workshops en/of volledige conferentie. Zie voor meer informatie en inschrijven de link hieronder.

Startdatum:
24 september 2024
Starttijd:
08:30
Einddatum:
27 september 2024
Eindtijd:
18:00
Locatie:
MECC Maastricht
Forum 100
6229GV
Maastricht
Type
Open inschrijving
https://www.ipos2024.org/


Het Wereldcongres biedt een enorme kans voor praktijkmensen en onderzoekers in het veld om hun ervaringen, werk en onderzoek te delen met professionals van over de hele wereld.

Yvonne Jansen, programmamanager Oncologie bij Robuust, verzorgt samen met Fabrizia Ketelaars van OncoZON een sessie over ‘Samenwerking rondom de patiënt over de muren heen’ tijdens de Nederlandse dag, voorafgaand aan het congres.
Zie het hele programma van de 'Nederlandse dag'.

Terug