Werken bij Robuust

Werken bij Robuust betekent werken in een organisatie die midden in de maatschappij staat, met de ogen gericht op de toekomst. Een gezonde toekomst.

Centraal in het werk staat samenwerking, zowel in het werk met collega's als met klanten, professionals en externe collega's. We hechten veel waarde aan de eigen persoonlijke ontwikkeling en investeren hier graag in. Er is veel ruimte voor innovatie, scholing en een flexibele werkcultuur. Die flexibliteit vind je ook terug op onze locatie in Eindhoven waar we werken in een moderne uitnodigende omgeving die je alleen al enthousiast maakt.

Openstaande vacatures

Op zoek naar een leuke stageplek?

Ben jij student en zoek je een leuke stageopdracht? Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Robuust. Regelmatig hebben we mooie opdrachten (op HBO of WO niveau) waarvan jij veel leert, maar waar wij ook graag van willen leren. 

onze cultuur...

Bij Robuust kennen we een informele cultuur. We zijn geïnteresseerd in jou als persoon, je kwaliteiten en je ambities. We besteden veel tijd aan ontwikkelen en leren. Daarbij hebben we aandacht voor je gezondheid, werkdruk en werkbelasting. In onze arbeidsvoorwaarden volgen we de CAO Huisartsenzorg op onderdelen en bieden we een eigen marktconform arbeidsvoorwaarden pakket aan. 

Kom eens kennis maken!

Zoek je een leuke werkplek en denk je dat Robuust bij jou past? Dan vinden we het leuk om met je kennis te maken tijdens een kopje koffie. Neem voor een afspraak even contact op met Ingrid van de Wetering, medewerker HRM via i.van.de.wetering@rosrobuust.nl of 085 4018185. Misschien tot binnenkort!

word jij mijn collega?

Wil je weten hoe het is om bij Robuust te werken? Ik ben Pepijn van den Beemt, programmamanager, en vind mijn werk inspirerend en uitdagend. Lees hier mijn ervaring met het werken bij deze mooie organisatie. 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een berichtje.

Meer over mijn werk

Maak kennis met meer collega's...