Wat we doen

We begeleiden organisaties bij veranderingen en samenwerkingen om de gezondheid van de inwoners van Zuid-Nederland te verbeteren. Dit doen we voor organisaties en professionals uit de eerste lijn, tweede lijn, het sociaal domein, gemeenten, zorgverzekeraars, kennis- en onderzoeksinstituten. Daarnaast initiëren we veranderingen of het gesprek om een verandering aan te gaan zodat innovaties en vernieuwingen mogelijk worden.

Ieder vraagstuk vraagt om een afstemming van onze rol, die zelfs tijdens een traject kan variëren. Zo zetten we ons in als programmamanager, kwartiermaker, adviseur of procesbegeleider bij diverse actuele vraagstukken en thema's. Hieronder vind je voorbeelden van trajecten die actueel zijn of die afgerond zijn.

Misschien herken je hierin jouw vraag? Neem anders gerust contact op met ons, we staan je graag te woord.

We begeleiden ORGANISATIES bij

Dit doen wij door

Overzicht van projecten en programma's

Robuust begeleidde in de afgelopen tijd veel programma's en trajecten in de gezondheidszorg. Steeds meer worden we ook gevraagd bij (complexe) vraagstukken in de publieke sector zoals bij gemeenten die vaak een relatie hebben met zorg en welbevinden van inwoners. Kijk eens rond in ons overzicht, misschien kunnen we ook voor jou iets betekenen?

naar overzicht