Klik hier om de online versie te bekijken.

Hoeveel tijd bent u dit jaar bezig geweest met het welbevinden of de gezondheid van een ander? Tijdens bijeenkomsten, aan de keukentafel, in uw spreekkamer of in een van onze regionale gezondheidsprogramma’s. Een gezondere samenleving begint bij jezelf, daar zijn wij bij Robuust van overtuigd. Het nemen van verantwoordelijkheid en zelfregie staan centraal in diverse programma’s waarin we actief zijn.

Grote maatschappelijke veranderingen; daar werken we ook in 2019 weer hard aan. Maar laten we vooral niet vergeten dat we ook met een klein gebaar veel kunnen bereiken. Daarom ‘schrijven’ we bij Robuust onszelf het jaar uit: met een kerstkaart voor een eenzame oudere voor het Ouderenfonds. Want het aanpakken van die eenzaamheid kan veel doen voor de gezondheid en het welbevinden voor deze grote groep mensen. Bij Robuust gaat er daarom dit jaar een flink pakket kaarten de deur uit. Schrijft u met ons mee? Dit weekend is uw laatste kans om ervoor te zorgen dat het kaartje op tijd bij een oudere terechtkomt!

 

Hoe: schrijf vóór 18 december een mooie kerstgroet. Plak een postzegel of decemberzegel en stuur de kaart naar het Nationaal Ouderenfonds:

Stichting Nationaal Ouderenfonds
Postbus 115
3800 AC Amersfoort

Meerdere kerstkaarten mogen samen in één envelop. Het Ouderenfonds zorgt ervoor dat alle kaarten voor Kerst worden bezorgd bij ouderen in heel Nederland. Lees meer over de kerstkaartenactie.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019!