Klik hier om de online versie te bekijken.

U investeerde in 2017 in een gesprek met mij, Esther Bulkens, als onderdeel van een kwalitatieve regioverkenning in Zuidoost-Brabant. Het doel was om een overzicht te krijgen van regionale samenwerkingsvraagstukken, kansen, initiatieven en mogelijke onverwachte verbindingen in Zuidoost-Brabant.

We hebben een schat aan waardevolle informatie opgehaald. Een uitgelezen kans om die informatie te borgen en te delen! En om iets terug te geven aan de regio en specifiek aan u als deelnemer aan het gesprek.

Met veel plezier dook ik in het Zuidoost-Brabantse landschap, legde ik contacten, onverwachte verbindingen en vergaarde ik kennis. De belangrijke data bundelde ik in een overzichtelijke factsheet. Een resultaat waar ik trots op ben. Hiermee komt tegelijkertijd een einde aan mijn opdracht bij Robuust en sta ik open voor een nieuwe uitdaging in de regio.

Wilt u samen met andere partijen een nieuwe samenwerking aangaan die past binnen de programmatische aanpak van Robuust? Neem dan gerust contact met ons op!

 
Regioverkenning-Zuidoost-Brabant-Robuust-klein.jpg
Bekijk de factsheet
93 koppen koffie, met 62 verschillende mensen, uit 42 uiteenlopende organisaties, binnen 21 gemeenten. Van zorggroepen tot zorgverzekeraar, van ziekenhuizen, gemeenten, welzijn, coöperaties, thuiszorg, opleiding expertisecentra, GGZ, paramedici, e-health deskundigen tot inwoners. De highlights uit het onderzoek op een rij! bekijk de factsheet 
 

 

 
Over de regioverkenning: kwalitatieve data als basis
In de praktijk blijkt dat onderzoek en monitoring zich veelal richten op kwantitatieve data. Die zijn meetbaar en we kunnen er voorspellingen over doen. “Laten we het belang van kwalitatief onderzoek niet onderschatten”, betoogt programmamanager Esther Bulkens die voor een kwalitatieve regioverkenning in regio Zuidoost-Brabant dook. lees meer
gesprek.jpeg