Ingrid van  Gool

Ingrid van Gool

programmamanager

- enthousiast - doelgericht - samenwerken vanuit verschillende perspectieven - verandering & ontwikkeling -

“Onze samenleving is volop in beweging en die beweging brengt veel nieuwe, complexe vraagstukken met zich mee. We staan voor nieuwe uitdagingen in de gezondheidszorg en het sociale domein. De vraag verandert en groeit, mensen moeten meer doen op eigen kracht en participeren. Dit vraagt om domein-overstijgende oplossingen en combinaties van zorg. Robuust denkt hierin mee en begeleidt samenwerkingsprocessen om het welzijn en de gezondheid van mensen te verbeteren.”

“Each society must search for its own path, and no path is perfect”
Barack Obama

“Mijn uitdaging en motivatie is partijen in deze complexe vraagstukken te mogen begeleiden. Om met hen  samen te werken aan een gezamenlijke ambitie die verschillende perspectieven en belangen samenbrengt. Mijn hart ligt bij de jeugd(zorg). Teveel kinderen vallen nog tussen wal en schip. Met nieuwe creatieve oplossingen binnen het samenwerkingsnetwerk wil ik deze grote problemen helpen aanpakken en, liever nog, voorkomen.”

“Ik ontwikkel me graag zodat ik steeds beter vanuit verschillende perspectieven kan kijken. In mijn werk gebruik ik mijn ervaring en talent als bestuurskundige, sociaalpedagogisch hulpverlener, therapeut en trainer. Privé geniet ik van de buitenlucht met hardlopen en tuinieren. Ik zoek andere culturen op door te reizen en wereldse gerechten te koken. Mijn creativiteit voed ik met toneel spelen en schilderen. En met Netflix kan ik heerlijk relaxen.”

Neem contact met mij op

06 13 95 69 27
i.van.gool@rosrobuust.nl

Ik ontwikkel me graag zodat ik steeds beter vanuit verschillende perspectieven kan kijken.