Menu
Monique Lemmens

Monique Lemmens

Programmamanager

- zorgzaam – verbinder - familiemens -

“Als ik naar Robuust kijk, zie ik een verzameling unieke mensen die samen een sterke organisatie vormen. En terwijl iedereen anders is, zie ik een hele duidelijke gemeenschappelijk factor: we zijn allen van nature een verbinder. Ieder op zijn eigen manier, passend bij zijn of haar persoonlijkheid en binnen de eigen kracht.”

“Wat ik belangrijk vind in mijn rol als verbinder? Het agenderen en bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen. Zaken die moeilijk te benoemen zijn, maar wel op tafel moeten komen. Vaak zijn dat persoonlijke zaken die gevoelig liggen, maar in het gemeenschappelijk belang genoemd moeten worden. Dat klinkt hard, maar als je onderdeel bent van een programma - of een andere samenwerkingsvorm – dan moet je daarvoor natuurlijk je verantwoordelijkheid nemen.”

“Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en op verschillende plaatsen te komen. Iets wat nogal eens onderschat wordt in dit online tijdperk. Veel mensen denken dat ze via social media al ergens betrokken bij zijn, maar dit is mij iets te vluchtig. Ik merk dat het een verschil maakt als je ergens écht bent geweest. Pas dan geef je zin aan je rol als actieve verbinder. Die zingeving krijg ik niet via de digitale snelweg, maar gewoon in het veld. Waar ik mensen écht leer kennen.”

Neem contact met mij op
06 83 24 12 82
Ik ben werkzaam in de regio
Limburg
Ik ben betrokken bij het programma
Goed en Gezond Noord-Limburg, MijnZorg