Wij zijn op zoek naar een enthousiaste
 

(Senior) Projectleider  (32-36 uur)

Heb je affiniteit met de gezondheidszorg en ben jij diegene die inwoners, managers en professionals in beweging krijgt? Weet je bij hen de juiste snaar te raken, zodat projecten en implementatietrajecten in zorg en welzijn daadwerkelijk leiden tot kwalitatief hoogwaardige, betaalbare zorg in Zuid-Nederland? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

De projecten die jij gaat leiden gaan onder andere over innovaties en -implementaties in de zorg ter verbetering van de samenwerking tussen organisaties. Meestal om de zorgverlening in de eerstelijnszorg te verbeteren. Deze projecten staan niet op zichzelf, maar maken deel uit van regionale strategische verandertrajecten. 

Je werkt intern samen met programma-, kennis- en communicatiemanagers en extern met professionals, inwoners/patiënten van regionale organisaties in zorg en welzijn, gemeenten en zorgverzekeraars. Je bent onderzoekend naar de behoefte die er is, legt contacten, doet projectvoorstellen en stuurt de dagelijkse projectsamenwerking aan om te komen tot resultaten. Je rapporteert daar ook over. 

Wat doet Robuust?

Robuust begeleidt en ondersteunt al meer dan vijftien jaar organisaties, professionals en hun netwerk in zorg en welzijn bij hun samenwerkingsvraagstukken en veranderopgaven. Dit kan in een programma, netwerk- of ander samenwerkingsverband zijn. We zijn een deskundig, ervaren en informeel team dat met veel bevlogenheid werkt aan onze maatschappelijke veranderopdracht: een krachtige eerstelijnszorg voor de inwoner die kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en bereikbaar is. Om die zorg voor de inwoner te verbeteren, is het van belang dat we domeinoverstijgend samenwerken; dus niet alleen binnen de eerste lijn, maar ook daarbuiten met het sociale domein, nulde en tweede lijn, overheden, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven. Hier vind je meer over onze werkzaamheden.
Robuust is een regionale ondersteuningsstructuur (ROS) en maakt onderdeel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Wij richten ons op Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland.

Wat verwachten we van jou?

·       Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van domeinoverstijgend project- en procesmanagement. 

·       Je bent bekend met verschillende projectmanagementmethoden en kunt ze situationeel succesvol inzetten.

·       Je hebt aantoonbare affiniteit met zorg en welzijn en minimaal 4 jaar relevante projectervaring waarvan minimaal 2 jaar als projectleider.

·       Je bent organisatiesensitief; je kunt je goed inleven in professionals, de positie van de inwoner of patiënt en de context;

·       Je bent stevig, projectmatig gestructureerd en mensgericht in je manier van aansturing;

·       Je hebt basiskennis van de gezondheidszorg en van innovatie- en verandermanagement;

·       Je bent communicatief vaardig;

·       Je hebt een ondernemende instelling en bent proactief in het onderhouden van contacten

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een dynamisch speelveld bij een informele, innoverende organisatie.  Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. 

Robuust kent een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling en volgt op onderdelen de CAO Huisartsenzorg. Je krijgt een aanstelling voor een periode van (in eerste instantie) een jaar. Bij goed functioneren is er zicht op een vast contract. Het maximumsalaris is € 5.168,26 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van competenties en ervaring. Robuust werkt vanuit het ‘nieuwe werken’ wat je volop mogelijkheden biedt om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan gerust contact op met Patrick Ernst ( T 06 28 77 02 93).

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Robuust via het formulier aan de rechterzijde of via info@rosrobuust.nl

Een casusbespreking kan onderdeel uitmaken van de procedure. Daarnaast vragen we tijdens de procedure referenties op.

Externe werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!

sollicitatie