Elkaar helpen: Robuust biedt zorgverleners ondersteuning

27 maart 2020

We bevinden ons in een ongekende situatie. Huisartsen, ziekenhuizen en overheden staan onder grote druk om het coronavirus te bestrijden en de zorg zo efficiënt, veilig en effectief mogelijk te bieden. Ook paramedici en welzijnswerkers moeten opeens heel anders gaan werken. Van iedereen in zorg en welzijn wordt het uiterste gevraagd. 

Ook wij werken nu anders. De beste zorg. Daar gaan we onverminderd voor. Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend. Ons kantoor is gesloten, we werken nu online en vanuit huis. Wij passen ons aan en blijven ons, vanuit onze maatschappelijk opdracht, inzetten om de zorgsector te ondersteunen. Wij overleggen hoe we, waar mogelijk, programma’s en andere opdrachten kunnen continueren en op welke wijze.

Robuust biedt u haar hulp aan!
Ook wij stellen prioriteiten. U kunt net als altijd bij ons terecht voor procesbegeleiding bij samenwerkingsvraagstukken. En, indien de situatie erom vraagt, springen wij ook bij op vraagstukken en lastige uitdagingen die (in)direct samenhangen met uw zorgverlening rondom corona-patiënten. 
Wij zetten ons meer dan graag in om u daarbij te ondersteunen. Robuust heeft een groot netwerk, veel regionale en lokale kennis en is flexibel en breed inzetbaar. Vraag gerust onze hulp!

Neem contact met ons op
Heeft u een vraagstuk of lastige uitdaging waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om (eerstelijns) zorgverleners in de regio’s, waar Robuust actief is, te helpen. Neem contact met ons op via mail: info@rosrobuust.nl of direct met een van de Robuusters

We zetten ons graag in om samen deze moeilijke tijd aan te kunnen.

Elkaar helpen: Robuust biedt zorgverleners ondersteuning