ZonMw Subsidies domeinoverstijgend samenwerken: de feiten op een rijtje

22 augustus 2023

Ben je actief in een zorgnetwerk dat stappen wil zetten in de transformatie van zorg naar gezondheid? Dan biedt de ZonMw subsidie ‘Leren transformeren, van zorg naar gezondheid’ misschien kansen voor jullie.

Voorbereidingssubsidie

De deadline voor het indienen van de subsidieaanvraag is 4 december 2023 en voor 4 september 2023 kunnen regionale domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden een kleine voorbereidingssubsidie aanvragen. Met deze voorbereidingssubsidie kunnen samenwerkingsverbanden deelnemen aan workshops, kennis delen over transformatie binnen het samenwerkingsverband en activiteiten voorbereiden voor de subsidie ‘Leren transformeren, van zorg naar gezondheid’.

De feiten op een rijtje

Robuust heeft een aantal zaken op een rijtje gezet voor de voorbereidingssubsidie en de subsidie ‘Leren transformeren, van zorg naar gezondheid’. Lees hier meer.

Een overzicht van alle subsidies voor ondersteuning bij regionale samenwerking vind je op deze pagina onder het kopje ‘ondersteuning’ (zie document 'Ondersteuningsaanbod regionale samenwerking')

ZonMw Subsidies domeinoverstijgend samenwerken: de feiten op een rijtje