Menu
Marieke de Wit

Marieke de Wit

Kennismanager

Empathisch – brede blik – breng strategische en pragmatische bij elkaar

"De juiste kennis op het juiste moment bij de juiste mensen. Zodat dit helpt om met elkaar samen te werken aan de huidige transities in de zorg. Kennis van buiten naar binnen halen en andersom; daar kan ik mijn verbindende kwaliteiten in kwijt. Met kennis bedoel ik hier niet alleen de cognitieve kant, maar ook de emotionele en onbewuste aspecten van menselijk gedrag. Daarom ben ik steeds op zoek naar passende en innovatieve interventies om hoofd en hart te raken. Om zo de vertaalslag te maken van de strategische ambitie naar tastbare, operationele stappen waardoor mensen in beweging komen. Want uiteindelijk gaat het om ‘andere dingen doen’ en ‘dingen anders doen’.

Om daar te komen ga je soms stappen vooruit en soms weer terug. Goed luisteren, veronderstellingen checken en inzicht opdoen in de wereld van de ander zijn nodig om met elkaar beweging in gang te zetten.

Mijn werkervaring als Organisatieadviseur, Learning & Development Consultant en vrijwilliger in een Zuid-Afrikaanse township biedt een fundament op het gebied van veranderkunde, leren & ontwikkelen, project- en programmamanagement. Ik ben een open persoonlijkheid: nieuwsgierig, actief en niet bang om de kar te trekken of iets te proberen.

Graag zet ik mijn kwaliteiten in om met u en het Robuust team te werken aan een gezonder Nederland."

Neem contact met mij op
06 83 24 34 45
Ik ben betrokken bij het programma
Anders Beter, MijnZorg, Samen Gezond Regio Roermond