Menu
Patricia Teuns

Patricia Teuns

Communicatiemanager

"Veranderen is leuk, niet eng; zeker als je overzichtelijke stappen neemt. Ik houd van vernieuwing en de uitdaging om mensen via marketing en communicatie zover te krijgen dat ze ook andere dingen gaan doen. Zelf kies ik vaak de moeilijkste weg of uitdaging; ik zeg niet zo snel nee als ik ergens aan de horizon een kleine kans van slagen zie.

Robuust is voortdurend op zoek naar vernieuwing om het voortbestaan te garanderen, ten dienste van de gezondheidszorg, welzijn en wonen. Een nieuwe positionering, markt- of klantbenadering en inzet van nieuwe communicatievormen zijn de dagelijkse uitdagingen waar ik nu als adviseur voor sta. Robuust is eager om er echt iets van te maken en dat werkt inspirerend.
Veranderen betekent uit je comfortzone komen. Ik zie het als mijn uitdaging om een veilige omgeving te creëren voor collega’s om onbekende stappen te maken. Het mooiste resultaat? Als ik de grootste groep meekrijg in een grensverleggend marketingtraject.

Zorg is voor mij zorgen voor jezelf en elkaar. Het is mijn eigen leefomgeving en de rol die ik daarin speel. Ik zit al jaren in de redactieraad van de wijkkrant, waardoor ik ontdek wat er gaande is. Met dit medium kunnen we mensen informeren, samenbrengen en enthousiasmeren. Ik vind het belangrijk om klaar te staan voor anderen, maar het mag wel van twee kanten komen. Durf te investeren in de ander en durf elkaar vragen te stellen.”

 

Neem contact met mij op
06 83 24 10 21
Ik ben betrokken bij het programma
Anders Beter, MijnZorg, Zoom-In