Heb je een goed idee voor de eerstelijnszorg? VEZN- subsidie kan je helpen!

7 december 2020

Heb je plannen of ideeën voor een project dat de eerste lijn in Zuid-Nederland kan versterken? Misschien kan de VEZN-subsidie je helpen om jouw idee uit te voeren. VEZN staat voor Versterking Eerste lijn Zuid-Nederland. Deze subsidie is bedoeld voor projecten waarmee ontwikkelingen en innovaties in de eerste lijn gestimuleerd worden. Wij helpen je graag met de aanvraag hiervan, zodat jouw project echt een kans van slagen krijgt. Interesse? Schrijf je dan in voor onze workshop ‘Succesvolle VEZN-subsidieaanvraag schrijven’ in 2021.

Het doel van deze subsidie is het faciliteren van initiatieven in de eerste lijn om de zorg nu en in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden. Het gaat vaak om projecten die te maken hebben met persoonsgerichte zorg, verplaatsen, vervangen of voorkomen van zorg, stimuleren van zelfmanagement, wijkgerichte samenwerking of het implementeren van best practices.

VEZN.jpg

Hulp bij aanvraag
Hoe zorg je er nou voor dat jouw VEZN-subsidieaanvraag van begin tot eind klopt? Dat hij voldoet aan alle eisen van de subsidieverstrekker? Waar moet je dan op letten en hoe pak je dat aan? In onze workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ krijg je concrete handvatten en loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen. Je gaat namelijk met je eigen plan of idee aan de slag. 

Herkomst VEZN
Sinds 2005 zijn de zorgverzekeraars verantwoordelijk voor de inzet van zogenaamde ‘eerstelijns ondersteuningsgelden’. In Zuid-Nederland werken CZ en VGZ samen om dit geld op een goede manier in te zetten. Het wordt namens álle zorgverzekeraars ingezet; het komt dus niet alleen ten goede aan eigen verzekerden, maar aan alle inwoners van een regio.

Meer informatie en aanmelden: