Franca van Rosmalen

Franca van Rosmalen

kennismanager

- bevlogen - familiecabaret - hardlopen en fietsen -

“Kennis opdoen, onderzoek plegen, kansen aangrijpen … en dat alles vanuit de overtuiging dat de gezondheidszorg zóveel beter kan. Én vanuit de wil om het daadwerkelijk aan te pakken. Die drive zie ik dagelijks om me heen bij alle mensen die niet bezig zijn met geld verdienen, maar met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. In het veld en uiteraard bij Robuust. Ons team is zeer divers opgebouwd. Uit zorgprofessionals, wetenschappers, bestuurders, mensen uit het bedrijfsleven ... Een mix die prachtige kruisbestuivingen mogelijk maakt. Met waardevolle veranderingen in de gezondheidszorg als resultaat.”

“Die veranderingen beginnen door de kloof tussen bestuurders en mensen in de zorgpraktijk te slechten. Ik ben in staat om hun werelden dichter bij elkaar te brengen, omdat ik de taal spreek van zowel bestuurders, vrijwilligers en verplegers als van mantelzorgers en - heel belangrijk - van de patiënt. Ik haal verhalen op, deel ze en zoek naar de verbindende elementen. En vaak kom je erachter: verbinden is geen kwestie van partij kiezen of gelijk geven, maar van samenbrengen en ze door elkaars bril laten kijken.”

Neem contact met mij op

06 83 24 09 15
f.van.rosmalen@rosrobuust.nl


Ik ben betrokken bij

  • Anders denken, doen en organiseren
  • ROS-netwerk Ouderenzorg

Verbinden is geen kwestie van partij kiezen of gelijk geven, maar van samenbrengen en ze door elkaars bril laten kijken.