Menu
Jacqueline Philipsen

Jacqueline Philipsen

Programmamanager

Leergierig – optimist  – verbinder

“Als Robuust dragen we een gigantische rugzak vol kennis en ervaringen met ons mee. En dat opent deuren waarachter nog veel meer kennis schuil gaat. Dat geldt ook voor het prachtige netwerk waar wij middenin staan. Én waarvan het hele veld profiteert, dankzij onze rol als initiator en aanjager in de regio.”

“Dat regionale netwerk is mijn dagelijkse speelveld waar ik continu speur naar kansen en mogelijkheden om verbindingen te leggen. Ik zie mezelf echt als een radar die organisch meebeweegt met partijen en ontwikkelingen in het veld. Verwacht van mij dus geen dichtgetimmerd en gestructureerd stappenplan, maar handelingen op basis van intuïtie, kennis en grondige analyses.”

“Ik heb wel eens geprobeerd om een week te leven volgens een gestructureerde agenda, maar dat werkt écht niet voor mij. Misschien is mijn leven daar wel te hectisch voor. Een druk gezin en dito sociaal leven, honden, een dynamische baan, een pittige studie … Mensen vragen me wel eens af hoe ik alles gedaan krijg. Gewoon door prioriteiten te stellen en te doen wat op dat moment het belangrijkst is, antwoord ik dan.”

Neem contact met mij op
06 83 24 31 43
Ik ben werkzaam in de regio
Rijk van Nijmegen en Noordelijke Maasvallei