Menu
Lonneke Hoop

Lonneke Hoop

Communicatiemanager

- backpacker - creatieveling - festivalganger -

“Het mooie van Robuust vind ik de drijfveer van de werknemers. Mensen werken er vanuit hun intrinsieke waarde om de gezondheidszorg te verbeteren. Die innerlijke kracht - in combinatie met onze kennis, de compacte organisatie en ons grote netwerk - maakt ons tot een sterk merk dat écht ergens voor staat. Communicatie speelt een sleutelrol in het bouwen van dat merk. Het is gaaf om daarin een rol te hebben.”

“Naast mijn communicatiewerkzaamheden voor Robuust zelf, ben ik betrokken bij verschillende gezondheidsprogramma’s. Dat is niet alleen interessant en uitdagend, maar geeft me ook meer feeling met het werk van de programma- en kennismanagers. Het werkt natuurlijk extra motiverend dat ik hierin mijn toegevoegde waarde kan laten zien. Op het gebied van marketing, communicatie en vormgeving, maar ook door verbindingen te leggen tussen de diverse programma’s.”

“In mijn rol als communicatiemanager kan ik me bovendien storten op mijn grootste passies. Schrijven staat daarbij stipt op één. Tegelijkertijd maakt de diversiteit mijn functie zo uitdagend. In een team van professionals meedenken en -werken op strategisch niveau en dat vertalen naar de praktijk met onderscheidend taal- en beeldgebruik. De creatieve zoektocht om Robuust en de gezondheidsprogramma’s sterker in de markt te zetten, geeft me elke dag weer een kick.”

Neem contact met mij op
06 22 92 68 78
Ik ben betrokken bij het programma
Proeftuin Ruwaard, LOQS, Proeftuin Deurne