Menu
Susanne Smits

Susanne Smits

Programmamanager

- graag actief in de natuur – liefhebber van koken en eten - mensen-mens -

“Wat Robuust tot Robuust maakt? Ons enthousiasme en de bevlogenheid om de complexe vraagstukken in de zorg te ontrafelen en verder te brengen. En ook de betrokkenheid waarmee we als Robuustteam samenwerken met onze partners in de gezondheidsprogramma’s. We zoeken elkaar op en werken samen vanuit een gedeeld maatschappelijke perspectief. In mijn geval binnen Proeftuin Ruwaard. Daar ben ik kartrekker. En daar doen we wat het beste is voor de wijkbewoners.”

“Ik geloof erg in de interactie en dialoog om beweging op gang te brengen. De verbinding tussen mensen en een gezamenlijk commitment moet verankerd zijn in het hart en het hoofd van mensen. Alleen dan laten mensen ander gedrag zien en durven ze te investeren in veranderingen en organisatie-overstijgende samenwerking. We werken met elkaar aan doelen en een langetermijn-perspectief, en zoeken de interventies die daar het meeste aan bijdragen."

“Ik betrap mezelf erop dat ik ook met mijn gezin zo denk. Stel dat we op vakantie gaan, dan stellen we onszelf niet de vraag naar welke plék we willen, maar wat we willen bereiken in onze vakantie. Uiteindelijk rolt daar vanzelf de bestemming uit. Eigenlijk is het niet zo raar dat ik thuis hetzelfde denk als in mijn werk. Want een gezin met drie kinderen heeft alle kenmerken van een dynamisch programma.”

Neem contact met mij op
06 13 67 28 13
Ik ben werkzaam in de regio
Noordoost-Brabant
Ik ben betrokken bij het programma
Proeftuin Ruwaard