Menu

Programmamanager

Je bent in staat om bestuurders, professionals en inwoners te enthousiasmeren én in beweging te krijgen voor een regionale veranderaanpak. In jouw werk staan het leggen van nieuwe verbindingen en het bouwen aan vertrouwen tussen samenwerkingspartners centraal. Als programmamanager vind je het een uitdaging om complexe verhoudingen tussen bestuurders en organisaties te doorgronden en effectiever te maken. Je fungeert als sparringpartner, brengt mensen bij elkaar met jouw overtuigingskracht en begeleidt hen in het samenwerkingsproces om te komen tot regionale gezondheidsnetwerken in Zuid-Nederland.

Vanuit een onafhankelijke positie lever je als programmamanager een bijdrage aan het gezamenlijk realiseren van programmadoelen, stuur je op (vergroting van de) samenhang en verstevig je de regionale samenwerking. Je stuurt daarbij altijd op impact voor betrokken partijen en inwoners. Je weet bestuurders en je collega’s uit te dagen om verschillen te benutten en tegelijkertijd de gemeenschappelijke deler te vinden.

Wat wij doen

Robuust levert programmamanagement binnen de gezondheidszorg in Zuid-Nederland. Met als doel een betere ervaren gezondheid voor de inwoners. Dat houdt in dat we organisaties begeleiden die met elkaar willen samenwerken om dat gestelde doel te bereiken. Denk daarbij aan eerstelijnsprofessionals, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onze unieke aanpak: wij werken in programmateams bestaande uit een programmamanager, kennismanager en communicatiemanager.

Ons werkgebied is Zuid-Nederland. Hier werken wij nauw samen met regionale partijen rondom gezondheidszorg. In grote lijnen gaat het in de programma’s om verschuivingen van centraal naar decentraal, van intramuraal naar extramuraal, van zorg in een medisch specialistische setting naar zorg in een generalistische setting en van formele zorg naar informele hulp.

Wat verwachten we van jou

  • Academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van (zorg)vernieuwing, veranderkunde en samenwerkingsvraagstukken in netwerken.
  • Hoge bestuurlijke sensitiviteit en een goed inlevingsvermogen ten aanzien van de werkwijze van professionals en de positie van de cliënt of patiënt.
  • ·Uitstekend in het inzicht geven in en behouden van overzicht in het totale proces van programmamanagement: van strategische analyse tot en met implementatie van programma’s en projecten.
  • Je ziet mogelijkheden en creëert ruimte om tot resultaat te komen en bent gericht op lerend werken
  • Stevige aansturende vaardigheden en ervaring in een complex organisatieoverstijgend programma.
  • Kennis van en ervaring in de zorg en/of sociaal domein en relevante regelgeving zijn een pré.
  • Kennis van innovaties in het zorg- en gezondheidssysteem is een pré.

Wij bieden…

Wij bieden een afwisselende baan in een informele, innoverende organisatie met veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een contract voor 1 fte voor een periode van één jaar. Het maximum salaris is € 5.828,94 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Rienk Overdiep via 06 22 23 25 47. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 25 januari 2019. De tweede gesprekken staan gepland op maandag 28 of dinsdag 29 januari 2019, beide op ons kantoor in Eindhoven.

Stuur je sollicitatie uiterlijk zondag 13 januari 2019 via het formulier op deze pagina ter attentie van Patrick Ernst. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure.

Externe werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Solliciteer direct