Menu

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Senior Projectleider (32-36 uur)

voor een krachtige gezondheidszorg in Zuid-Nederland

Weet jij vanuit verbinding met deelnemende organisaties en professionals projecten tot een succesvolle afronding te brengen? Heb je affiniteit met de gezondheidszorg en ben jij diegene die inwoners, managers en professionals in beweging krijgt? Weet je bij hen de juiste snaar te raken, zodat projecten en implementatietrajecten in zorg en welzijn daadwerkelijk leiden tot kwalitatief hoogwaardige, betaalbare zorg in Zuid-Nederland? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

De projecten betreffen (zorg) innovaties en implementaties ter verbetering van de samenwerking tussen organisaties in zorg en welzijn. Ook kunnen opdrachten gaan over de verbetering van de zorgverlening in de eerstelijnszorg.Deze projecten staan niet op zichzelf, maar maken veelal deel uit van regionale strategische verandertrajecten. Het is dan ook belangrijk dat je veranderkundige vraagstukken herkent en deze adresseert, samen met je Robuust collega’s.

Je werkt intern samen met programma-, kennis- en communicatiemanagers en extern met professionals, inwoners/patiënten van regionale organisaties in zorg en welzijn, gemeenten en zorgverzekeraars. Je bent verkennend naar de behoefte die er is, legt contacten, doet projectvoorstellen en stuurt de dagelijkse projectsamenwerking aan om te komen tot de afgesproken resultaten. Je rapporteert daar ook over. Je bent projectmatig sterk en je werkt vanuit de bedoeling van de opdracht en in samenwerking met de deelnemende organisaties.

Wat doen wij?

Robuust begeleidt zorg- en welzijnsorganisaties (en hun netwerk) die met elkaar willen samenwerken. Dit kan in een programma, netwerk- of ander samenwerkingsverband zijn.
Robuust is een regionale ondersteuningsstructuur, een ROS. Samen met veertien andere ROS’en vormen wij het landelijk dekkend ROS-netwerk. Elke ROS heeft zijn eigen regio. Ons werkgebied is Zuid-Nederland, bestaande uit Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland. Onze maatschappelijke opdracht is om de eerstelijnszorg te versterken en innovatie te stimuleren voor de inwoners in de eigen regio. Om die zorg voor de inwoner te verbeteren, is het van belang dat we niet alleen beter samenwerken binnen de eerste lijn, maar ook daarbuiten. Met het sociale domein, nulde lijn, tweede lijn, overheden, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven.

Onder Robuust Maatwerk biedt Robuust ook diensten aan als projectleider op operationele en tactische opdrachten en implementatievraagstukken.

 Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van domeinoverstijgend project- en procesmanagement. 
  • Je bent bekend met verschillende projectmanagementmethoden en kunt ze situationeel succesvol inzetten.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met zorg en welzijn en minimaal 4 jaar relevante projectervaring waarvan minimaal 2 jaar als leider van projecten.
  • Je bent organisatiesensitief; je kunt je goed inleven in professionals, de positie van de inwoner of patiënt en de context;
  • Je bent stevig, projectmatig gestructureerd en mensgericht in je manier van aansturing;
  • Je hebt basiskennis van de gezondheidszorg en van innovatie- en verandermanagement;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een ondernemende instelling en bent proactief in het onderhouden van contacten.

Dit bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende baan in een informele, innoverende organisatie met veel eigen verantwoordelijkheid en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Robuust kent een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling en volgt op onderdelen de CAO Huisartsenzorg. Het gaat in eerste instantie om een contract voor de periode van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het maximumsalaris is €4.714,27 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van relevante ervaring.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met Erika Schrik (06 22 20 95 39), adjunct-directeur. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 februari. De tweede gesprekken staan gepland op 11 februari in de middag. Beide gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Eindhoven. Hierbij houden we rekening met de coronavoorschriften.

Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 27 januari naar Robuust via het formulier aan de rechterzijde of via info@rosrobuust.nl.  Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure.

 Externe werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?
Adjunct-directeur
06 22 20 95 39
Maak kennis met mij
Solliciteer direct