Menu
Riky de Veth

Riky de Veth

Kennismanager

- lectuurverslinder - vernieuwer - cultuurliefhebber  -

“Als mensen me vragen wat ik precies doe in mijn werk, neem ik ze mee in de Reis van de Patiënt. Een lange, soms oncomfortabele reis met de patiënt in de hoofdrol en met mezelf in een dubbelrol: de ene keer als reisleider, de andere keer als verslaggever ...”

“Als reisleider gids ik de zorgprofessional over de hobbels in de sterk gefragmenteerde zorgwereld. Met als doel dat ze zelf de weg leren kennen. Zodra ik in de rol zit van verslaggever, maak ik de Reis van de Patiënt zichtbaar voor de wereld. Ik deel zijn ervaringen, want kennis delen zet een groeiproces in gang. Dan geef je vooruitgang de ruimte. En dat is precies waarin we uitblinken met Robuust. Wij scheppen ruimte voor groei en ontwikkeling. Als collega’s onder elkaar en met alle relevante partijen uit het zorgveld.”

“Buiten mijn werk kan ik mijn besturende rol maar moeilijk loslaten. Ik ben voorzitter bij natuurvereniging IVN-Oirschot en zit in het bestuur van de Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze. Deze coöperatie kun je vergelijken met een programma dat zich afspeelt in de driehoek boerenleven, burger en natuur. Een wereld die op veel vlakken net zo versnipperd is als de gezondheidszorg. Dus ja, ook daar is behoefte aan een reisleider en een verslaggever.”

Mijn aandachtsgebied is de wereld van paramedici. Een aantal ontwikkelingen waarbij ik betrokken ben:

Lees ook de briefwisseling van Riky en IT'er Frank Aerts, waarin ze al schrijvend op ontdekkingsreis gaan om te kijken waar ze samen kunnen optrekken en waar zorgvragen en IT-oplossingen elkaar kunnen vinden. 

Neem contact met mij op
06 83 24 32 65
Ik ben werkzaam in de regio
Zuidoost-Brabant, Midden-Brabant