Charlotte Hulshof

Charlotte Hulshof

officemanager

- natuurmens - verbinder - positieve blik -

"Bij Robuust zit ik op een bijzondere plek voor mij persoonlijk: in de monumentale lichttoren waar mijn vroegere werkgever zijn beroemde gloeilampen blies. Uiteindelijk zei ik mijn baan als communication officer bij Philips op, omdat ik zocht naar meer zingeving in mijn werk. Mijn drive is om bij te dragen aan betere zorg in de samenleving.

Hoewel we geen zorg verlenen bij Robuust, zit ik hier volledig op mijn plek. Ik sta middenin de dynamiek van de zorgwereld, waarin Robuust de uitdagende taak vervult van verbinder en bruggenbouwer om zorg en welzijn te verbeteren. En dat is een vak apart. Het vraagt om kennis van het speelveld, inzicht in waar kansen liggen en de ervaring en slagkracht om partijen te verbinden.

Ik zie het als mijn taak om van Robuust elke dag weer een geoliede machine te maken. Een organisatie waar mijn collega’s met uiteenlopende specialismen elkaar snel weten te vinden. En dat kan alleen als je weet wat er speelt bij mensen en weet waar je de kennis kunt halen. Je zou kunnen zeggen dat ik intern bij Robuust doe, wat mijn collega’s in het werkveld doen: samenwerken en over en weer informatie wisselen tussen teams, teamleden en de rest van de organisatie. Met als doel samen verder komen."

"All the flowers of all the tomorrows
are in the seeds of today."
(Indisch gezegde)

 

Neem contact met mij op

06 83 24 07 93
c.hulshof@rosrobuust.nl

Mijn drive is om bij te dragen aan betere zorg in de samenleving.