Michele van den Bragt

Michele van den Bragt

programmamanager

bouwen aan duurzame verbindingen – elke dag een stukje beter

"Alleen ga je sneller; samen kom je verder. Bij Robuust geloven we heilig in dit credo. Het is vanuit die overtuiging dat we samen met onze partners een estafette lopen. Een koers waarbij we afhankelijk zijn van elkaars inspanning om langetermijn-doelstellingen te bereiken. Daarbij laten we ons niet verleiden tot een  focus op korte termijn-successen.

Bij die duurzame aanpak van Robuust voel ik me erg thuis. Ik vind het dan ook vanzelfsprekend dat je als programmamanager met volle overgave in je programma staat. Dat je jezelf écht verbindt aan de samenwerkingspartners en aan de regio. Ik heb bijvoorbeeld heel bewust gekozen voor het werken in de Mijnstreekcoalitie, vanwege mijn roots in Zuid-Limburg. De Mijnstreek is een specifieke regio met een heel eigen problematiek. De sociaalgeografische en psychologische gevolgen van de mijnsluitingen zijn nog altijd duidelijk zichtbaar en voelbaar bij de mensen en in het landschap. Die gevolgen raken me en dat vertaalt zich in een grote betrokkenheid bij mijn programma.

Iedereen die geïnteresseerd is in mijn regio raad ik aan ‘Het geluk van Limburg’ van Marcia Luyten te lezen. Zij beschrijft de opkomst en ondergang van de Nederlandse steenkoolindustrie in Limburg die nog altijd een stempel drukt op de gezondheid en het welzijn in deze regio. De drijfveer van de Mijnstreekcoalitie is om de gezondheidsverschillen met andere regio’s te verkleinen. Daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.”

 

Neem contact met mij op

06 83 26 39 22
m.van.den.bragt@rosrobuust.nl


Ik ben betrokken bij

  • Een vitale Mijnstreek

Alleen ga je sneller; samen kom je verder. Bij Robuust geloven we heilig in dit credo.