Suzanne Kok

Suzanne Kok

projectleider

- verbinder - doelgericht - creatief -

Ik ben Suzanne, een enthousiaste professional met een achtergrond als praktijkondersteuner GGZ, projectleider GGZ en psycholoog. Mijn hart ligt in het verbinden van mensen en organisaties in de zorg en welzijn. Met mijn sterke empathisch vermogen en betrokkenheid bij mensen, leg ik snel een vertrouwensbasis. Het geeft me voldoening om anderen te zien groeien, zichzelf te ontwikkelen en nieuwe inspiratie te vinden in hun werk.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de zorg begrijp ik zowel de behoeften van het werkveld als die van de inwoners. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik luister en gerichte vragen stel, waardoor ik snel tot de kern van het probleem kom. Ik werk vanuit een oplossingsgerichte benadering, met de focus op de gewenste situatie. Samen met een team zorg ik stap voor stap voor verandering. Mijn motto luidt: "Laat je niet intimideren door wat je niet weet. Het kan je grootste kracht zijn en ervoor zorgen dat je de dingen anders doet dan anderen."

Als psycholoog ben ik vooral geïnteresseerd in het gedrag van mensen en hoe we dit kunnen beïnvloeden. Wat is er nodig om mensen in beweging te krijgen? Samen kunnen we ontdekken aan welke knoppen we het beste kunnen draaien om de gewenste resultaten te bereiken. Gebaseerd op gedeelde waarden en gezamenlijke doelen.

Ik vertaal deze inzichten graag naar concrete stappen om samen met jou en je team te werken aan een positieve verandering.