Yvonne Jansen

Yvonne Jansen

programmamanager

- verbinder - samen verbeteren - praktijkgericht -

"Samen bereik je meer dan alleen. Daarom kunnen we niet om samenwerking heen. En dan het liefst een partnership waarbij iedere partij zich evenwaardig inzet en een gelijke inbreng heeft. Het is mijn rol als programmamanager om de juiste partijen met elkaar in contact te brengen en binnen die samenwerking de juiste personen te verbinden. Door enthousiast en daadkrachtig aan de slag te gaan, kunnen we samen de gezondheid van de populatie verbeteren. Dat is voor mij het hoogst haalbare doel.

Als je je verantwoordelijkheid neemt en doet wat je zegt, kun je veranderingen tot stand brengen. Mijn persoonlijke drijfveer om die veranderingen te bereiken, is het bijdragen aan gepersonaliseerde zorg en ondersteuning door het verbinden van partijen die een eigen expertise hebben en daarin aanvullend zijn aan elkaar. Hierdoor kan je kwaliteit van dienstverlening verhogen en een hogere patiënttevredenheid bereiken. Het liefst werk ik hieraan in de praktijk. Daar kwam ik achter tijdens mijn studie antropologie en in mijn werk bij de universiteit en TNO. Denk bijvoorbeeld aan het aan tafel zitten met bestuurders of het geven van workshops aan zorgprofessionals.

Met vrienden en familie ga ik graag een hapje eten of naar een leuk feest. Ook vind ik het heerlijk om even tijd te nemen voor mezelf. Door te mediteren of het lezen van een goed boek. Mijn inspiratie haal ik uit passievolle mensen; hun enthousiasme geeft mij energie. Zelf motiveer ik de mensen om mij heen om gezond te leven.”

Neem contact met mij op

06 83 24 12 06
y.jansen@rosrobuust.nl


Ik ben betrokken bij

  • Wijkscan en Regiobeeld
  • Samen gezond regio Roermond

Mijn inspiratie haal ik uit passievolle mensen; hun enthousiasme geeft mij energie.