Annelie  van den Boogaard

Annelie van den Boogaard

projectleider

- richtinggever - initiatiefnemer - energiek -

Een sterke samenwerkende gezondheidszorg, over de lijnen heen én met het sociale domein is nodig om de vergrijzing en de toenemende (complexe) chronische zorgvraag op te vangen. Waar eerstelijnszorg meer tijd heeft voor de patiënt en toegankelijke lijnen gerealiseerd zijn van en naar de GGZ, het sociale domein en de tweedelijnszorg. Als projectleider bij Robuust lever ik graag een bijdrage aan het maatschappelijk vraagstuk wat voor ons ligt; het behouden van een kwalitatief goede, bereikbare én betaalbare gezondheidszorg voor iedereen.

Het belang van een samenwerkende eerstelijnszorg met korte lijnen is mij (bijna) met de paplepel ingegoten. Met een vader als huisarts die zijn visie heeft gerealiseerd om solo-huisartsen en eerstelijnszorgprofessionals te verbinden in een Gezondheidscentrum. Na het afronden van mijn Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences heb ik aan deze transformatie als praktijkmanager een bijdrage kunnen geven.

Succesvolle samenwerking zit hem voor mij in dat partijen een gemeenschappelijk doel hebben, dat het duidelijk is voor ieder waarom ze dit doen en dat er motivatie is om dit doel te behalen. Aan mij de taak om dit proces te begeleiden, ieders belangen en drijfveren te verhelderen en (wanneer nodig) organisaties uit te dagen om buiten de eigen kaders te denken.

Succesvolle samenwerking zit hem voor mij in dat partijen een gemeenschappelijk doel hebben.