Menu
Man Kuen van Steensel

Man Kuen van Steensel

Kennismanager

- brede blik – verbinder – energiek – gewoon doen -

" Een goede samenwerking staat bij mij voorop. Ik vind het belangrijk om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan een organisatie die maatschappelijk betrokken is. In de functie van kennismanager met als aandachtsgebied ggz komen mijn interesse, drijfveren en ervaring in de ggz-branche bij elkaar." 

" Ik vind het leuk om met kennisontwikkeling- en verspreiding en de toepassing daarvan bezig te zijn. Daarnaast zoek ik graag de verbinding tussen verschillende partijen in de branche. Vanuit het verbinden van partijen wordt het mogelijk om thema's integraal te benaderen. Dat organisaties niet altijd met hetzelfde belang in een netwerk of platform zitten, levert mogelijk wrijving op. Maar het biedt ook verschillende perspectieven en ruimte voor ontwikkel- en innovatiemogelijkheden. Wat maakt dat organisaties samen in een netwerk of platform (willen of moeten) zitten? Perspectieven die het onderzoeken waard zijn: wat drijven de organisaties afzonderlijk, wat zijn de tegenstellingen, waar zijn ze complementair voor elkaar en wat zijn de hiaten of kansen?"

"Ik ga graag dat gesprek aan: het maakt dat je bij een ontwikkeling in de branche beter kunt bepalen voor welke partij of partijen iets een onderwerp, een issue of vraagstelling is. En ook waarom dat zo is en hoe zich dat uit. Ook kun je door dat gesprek vaststellen of je een gezamenlijke aanpak kunt realiseren om tot een gewenst resultaat te komen. Je vergroot daarmee de kansen dat gezamenlijke opgaves en doelstellingen bereikt worden, waarbij het resultaat het collectief resultaat is van samenwerken."

Neem contact met mij op