Pepijn van den  Beemt

Pepijn van den Beemt

programmamanager

- persoonlijk - verbinder - ontdekken - gepassioneerd sporter - 

“Als ik op vakantie ben en mijn dochter heeft een wondje, dan facetime ik liever met mijn eigen huisarts in plaats van dat ik naar een onbekende dokter ga. Helaas is dat in de gezondheidzorg nog niet altijd mogelijk. Daarom wordt het tijd dat we veel meer gaan werken vanuit de vraag en het perspectief van de klant.

De vraag van de inwoners verandert, terwijl veel professionals het oude werken vast proberen te houden. Het is tijd voor een omslag. De verkokering moet weg en we moeten écht met elkaar gaan samenwerken. Het gezondheidszorgsysteem is anders niet in staat de vraag te beantwoorden. Deze transitie begeleiden, dat is waar de uitdaging ligt voor Robuust.

Voor mij als programmamanager ligt deze uitdaging in het sturen zonder macht. Dit betekent gelukkig niet dat we geen invloed hebben. Integendeel: ik heb de afgelopen jaren geleerd dat we onze creativiteit moeten aanwenden om mensen te verbinden. Het gaat om vertrouwen krijgen, weten waar de gevoeligheden liggen en welke belangen de mensen aan tafel hebben. Dat goed begrijpen, biedt ons de mogelijkheid om invloed uit te oefenen. Zeker omdat je als programmamanager de enige bent die met alle partijen praat en alle belangen kent.”

Neem contact met mij op

06 45 55 69 86
p.van.den.beemt@rosrobuust.nl


Ik ben betrokken bij

  • Babyconnect

De verkokering moet weg en we moeten écht met elkaar gaan samenwerken.