Menu
Jurjen Scharten

Jurjen Scharten

Programmamanager

Enthousiast – Gedreven – Analytisch

 “De Nederlandse zorg: iedereen praat erover, iedereen heeft er een mening over en iedereen is het erover eens dat zorg voor ons allemaal vanzelfsprekend en toegankelijk moet blijven. Maar om dat te bereiken, is verandering nodig. En daarvoor zijn we samen verantwoordelijk. Ik voel die verantwoordelijkheid tot diep in mijn vezels en ben in staat om dat over te dragen op anderen. De belangrijkste verandering? Dat we het samen gaan doen. Het organiseren van deze samenwerking is mijn passie. Want samenwerken gaat niet vanzelf, dat is hard werken en vraagt veel van alle betrokken. Gelukkig zijn veel mensen bereid daarin te investeren. En zijn er velen met mij die geloven dat we het alleen samen kunnen realiseren.”

“Ik ben een enthousiast persoon en zie altijd kansen, mogelijkheden en oplossingen om verder te komen en daarbij dichterbij het doel te komen. Ik hou van uitdagingen en stap daar met veel energie in. Mijn aanpak kenmerkt zich door het aangaan van verbindingen met mensen; begrijpen waarom jij doet wat je doet en daarmee de samenwerking met anderen een volgende stap laten zetten. Voordat ik afspraken maak, wil ik weten wat de historie is, wat de context is en welke ervaringen collega’s hebben gehad. Kortom; ik start graag goed voorbereid aan een gesprek.”

“Graag kom ik ook met jou in contact om te bekijken hoe wij jouw vanuit Robuust kunnen helpen met jouw verandervraagstuk.”

Neem contact met mij op
06 83 97 92 18
Ik ben werkzaam in de regio
Limburg, Noordoost-Brabant, Zeeland
Ik ben betrokken bij het programma
Kansrijke Start NML