Workshop 'Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven'

VEZN staat voor Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland. De ziektekostenverzekeraars CZ en VGZ zetten via deze subsidie ondersteuningsgelden in voor eerstelijnsdisciplines die werkzaam zijn in Zuid-Nederland. Zij kunnen een aanvraag indienen voor deze subsidie.

Heb je een concrete subsidieaanvraag op het gebied van regionale samenwerking in en rondom gezondheidszorg in Zuid-Nederland? Dan kom je wellicht voor subsidie in aanmerking. Hoe zorg je er vervolgens voor dat jouw subsidieaanvraag van begin tot eind klopt? Dat hij voldoet aan alle eisen van een subsidieverstrekker? Waar moet je dan op letten en hoe pak je dat aan? In de workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ krijg je concrete handvatten en loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen. 

"Bij het aanvraagtraject van de VEZN-subsidie voor ons project  heeft de begeleiding van Robuust goed geholpen. De aanvraag heeft  geleid tot toekenning van de subsidie. De samenwerking was heel constructief. Dankzij het uitgebreide Robuustnetwerk hebben we ook belangrijke partners kunnen betrekken. mede met inzet van Robuust staat een gedegen project in de steigers met alle kans van slagen !"

Paul Kil, Medisch directeur Diagnovum

Opbouw workshop

Tijdens de workshop ga je aan de slag met jouw eigen subsidieaanvraag. We starten vanuit de impact: wat wil je bereiken, voor wie, waarom en hoe wordt dat zichtbaar? Je krijgt achtergrondinformatie over de manier waarop subsidieverstrekkers te werk gaan en wat zij belangrijk vinden. Zo kun je uitzoeken hoe jouw eigen belang samenvalt met dat van de subsidieverstrekker. Ook krijg je check- en evaluatievragen aangereikt die je kunt gebruiken wanneer je jouw informatie op papier hebt gezet. Met als uiteindelijk doel om jouw verhaal zo te vertalen, dat de subsidieverstrekker leest wat jij wíl dat hij leest. De workshop geeft je daarnaast een indruk van wat er van jou wordt verwacht, nadat je subsidieaanvraag is goedgekeurd.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor mensen die een concrete subsidieaanvraag hebben op het gebied van regionale samenwerking in en rondom gezondheidszorg in Zuid-Nederland.

Datum

De workshops staan gepland op:

  • 10 februari 2022 van 13.30 – 16.30
  • 2 juni 2022 van 13.30 – 16.30
  • 6 oktober 2022 van 13.30 – 16.30

Je kunt je tot een dag van te voren aanmelden via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden, bij no-show (niet deelnemen zonder afmelding) brengen we 50 euro in rekening.

Locatie

Normaal gesproken vindt de workshop plaats op het kantoor van Robuust, Lichttoren 32 (IGLUU), Eindhoven. Tijdens de coronacrisis wordt hij online gegeven via een ZOOM- bijeenkomst.

Praktische informatie

Er kunnen maximaal 20 personen per workshop deelnemen. Wanneer de groep vol is krijg je van ons een uitnodiging om deel te nemen aan de volgende cursusdag.
Ingangseis: de eerste contouren (het idee) van jouw voorstel heb je uitgewerkt (maximaal 1 A4tje). Deze uitwerking neem je ook mee naar de workshop. Het is de bedoeling dat deelnemers onderling de projecten ‘reviewen’.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Lees meer over VEZN 

 

 

 

 

 

 

Aanmeldformulier