Menu

Robuust Inspiratiedag: onverwachte verbindingen - donderdag 12 oktober 2017

Onverwachte verbindingen als inspiratiebron en aanjager van innovatie en samenwerking. Even uit de waan van de dag, ontdekken wat nodig is voor succesvolle netwerksamenwerking. Onze Inspiratiedag op 12 oktober staat in het tekenen van (onverwachte) nieuwe verbindingen, een prikkelend dialoog en een sterk verhaal van sprekers Drs. Michel van Schaik (Directeur Gezondheidszorg Rabobank) en Prof. Dr. Annemieke Roobeek (Directeur MeetingMoreMinds en Hoogleraar Strategy and Transformation Management, Nyenrode Business Universiteit).

Deze inspiratiedag is speciaal voor genodigden; bestuurders en managers die betrokken zijn bij gezondheidsprogramma's in Zuid-Nederland en daarbuiten. Het maximum aantal aanmeldingen is inmiddels bereikt. Behoort u tot de doelgroep en heeft u interesse, maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan gerust contact op met de programmamanager uit uw regio, dan bekijken we samen de mogelijkheden.


Michel-van-Schaik.jpgDrs. Michel van Schaik
Directeur Gezondheidszorg Rabobank

Hoe ziet ons werkveld er in de toekomst uit? Wat is er anders? Welke ontwikkelingen zien we? En wat vraagt dat aan leiderschap? Michel van Schaik is Directeur gezondheidszorg bij Rabobank NL en medeauteur van drie succesvolle boeken over innovaties in de zorg. Een prikkelende, enthousiaste spreker die ons een kijkje geeft in de toekomst van ons werkveld en inzoomt op de netwerksamenwerking die daarmee samenhangt.

 

Annemieke-Roobeek.jpgProf. Dr. Annemieke Roobeek
Directeur MeetingMoreMinds en Hoogleraar Strategy and Transformation Management, Nyenrode Business Universiteit

Prof. Roobeek is dé expert op het gebied van netwerkend werken. Zij heeft op veel gebieden netwerkconcepten ontwikkeld en toegepast in de praktijk. Ze kent de valkuilen en succesfactoren als geen ander. Vanuit haar ruime ervaring met het initiëren en organiseren van netwerken, zowel in de publieke als private sector, neemt ze ons mee in voorwaarden voor succesvolle samenwerking. Op weg naar slagvaardige samenwerkingsverbanden vanuit duurzame, productieve relaties.

Vragen die centraal staan:

  • Hoe kunt u succesvol zijn in een samenwerkingsverband gericht op populatiegezondheid?
  • Hoe realiseren we samen benodigde veranderingen?
  • Welke ontwikkelingen zien we?
  • Wat zijn succesfactoren en knelpunten?
  • Waar staan we nu en hoe zou de toekomst eruit kunnen zien?

Uitnodiging.jpg