Jurjen Scharten

Jurjen Scharten

programmamanager

- enthousiast – gedreven – analytisch

“De Nederlandse zorg: iedereen praat erover, iedereen heeft er een mening over en iedereen is het erover eens dat zorg voor ons allemaal vanzelfsprekend en toegankelijk moet blijven. Maar om dat te bereiken, is verandering nodig. En daarvoor zijn we samen verantwoordelijk. Ik voel die verantwoordelijkheid en ben in staat om dat over te dragen op anderen. De belangrijkste verandering is dat we het samen gaan doen. Deze samenwerking organiseren is mijn passie.”

“Samenwerken gaat namelijk niet vanzelf, dat is hard werken en vraagt veel van alle betrokken. Gelukkig zijn veel mensen bereid daarin te investeren. Mensen die, net als ik, geloven dat we de veranderingen die nodig zijn alleen samen kunnen realiseren.”

“Ik ben enthousiast en betrokken en zie altijd kansen, mogelijkheden en oplossingen om stap voor stap dichterbij het doel te komen. Ik ben een open boek, leer nog iedere dag bij en houd van uitdagingen. Daar stap ik met veel energie in door verbindingen aan te gaan met mensen zodat ik hen kan helpen om de volgende stap in de samenwerking met anderen te zetten. Ik wil begrijpen waarom ze doen wat ze doen, wat de historie en context is en wat ervaringen van collega’s zijn. Kortom; ik start graag goed voorbereid aan een gesprek.”

“Heb je een verandervraagstuk en wil je daar eens samen naar kijken, neem dan gerust contact met me op.”