Yvette Couwenhoven

Yvette Couwenhoven

programmamanager

- nieuwsgierig naar mensen - enthousiast - plezier en gelijkwaardigheid -

“Als ervaren veranderaar werk ik met enthousiasme en nieuwsgierigheid samen aan vernieuwing in de brede context van onze gezondheidszorg. Bij deze maatschappelijke uitdagingen sta ik naast bestuurders, managers, professionals en belanghebbenden om samen te onderzoeken en te ontwikkelen. Ik maak gemakkelijk verbinding op alle betrokken niveaus en ben in staat om ingewikkelde zaken begrijpelijk neer te zetten. Als procesbegeleider ben ik echt in mijn element. Ik draag geen kant en klare diagnoses en oplossingen aan, maar daag partijen uit om in interactie met elkaar zelf te komen tot nieuwe ervaringen en oplossingen voor hun eigen vraagstukken. Dit is de beste weg naar duurzame oplossingen.

Na mijn afstuderen (Nederlands recht) ben ik begonnen als advocaat ondernemings- en arbeidsrecht. Voordat ik ben overgestapt naar de gezondheidszorg, werkte ik enkele jaren in directiefuncties in het Gevangeniswezen. Als interimmanager begeleidde ik vooral voor zorg- en welzijnsorganisaties (VVT, CJG, AMW, VG) verschillende ontwikkel- en verandertrajecten. Ik ben ook altijd blijven studeren en volgde opleidingen tot individueel en teamcoach. Die heb ik bij Robuust aangevuld met de opleidingen Programmatisch Creëren (Universiteit Groningen) en Veranderkunde en Groepsdynamica (IOD). Deze brede kennis en ervaring helpen me om mijn rol van veranderaar goed te vervullen.”

Neem contact met mij op

06 22 96 06 26
y.couwenhoven@rosrobuust.nl


Ik ben betrokken bij

  • De gekantelde buurt Gilze Rijen

Ik daag partijen uit om in interactie met elkaar zelf te komen tot nieuwe ervaringen en oplossingen voor hun eigen vraagstukken.