Menu
Yvon  van den  Berg

Yvon van den Berg

Communicatiemanager

- open - energiek - nieuwsgierig -

"In 2014 maakte ik na ruim 13 werkzaam te zijn geweest in het sociale domein de overstap naar de gezondheidszorg. Een dynamische sector waar ik me erg tot aangetrokken voel vanwege haar maatschappelijke impact en de grote veranderingen die er gaande zijn. Om meer inzicht te krijgen in de gezondheidszorg volgde ik de afgelopen jaren met veel interesse de leergang substitutie van de 2de naar de 1ste lijn en de masterclass eHealth strategie. Ik kreeg hierdoor inzicht in de mogelijkheden die er zijn om sterke partnerships te creëren tussen de 0de lijn, 1ste en 2de lijn maar zeker ook met het bedrijfsleven en niet te vergeten het sociale domein..."

"Met mijn communicatie-expertise wil ik graag bijdragen aan de grote veranderingen waar de gezondheidszorg volop in zit. Ik ben er van overtuigd dat het goed kennen van de context waarin een verandervraagstuk speelt, leidt tot betere communicatie met de diverse doelgroepen. Met als positief gevolg: meer impact en een duurzaam resultaat!"

"Als communicatiemanager wil ik graag begrijpen hoe het ‘echt’ zit. Daarom begint voor mij ieder vraagstuk met goed luisteren naar en begrijpen van de verschillende doelgroepen. Doordat je weet wie je doelgroep is kan je hem raken, verrassen en fan maken van je ambities en aanpak. Het creëren van draagvlak en een enthousiaste fanbase is mijn ultieme communicatiedoel." 

Neem contact met mij op
Ik ben betrokken bij het programma
Zorgnetwerk Roermond, Zorgnetwerk Weert