Menu
Michèle van den Bragt

Michèle van den Bragt

Programmamanager

-  bouwen aan duurzame verbindingen - altijd over de schutting kijkend -

Alleen ga je sneller; samen kom je verder. Bij Robuust zijn we ons erg bewust van dat credo. Het is die overtuiging waarmee we samen met onze partners een estafette lopen. Een koers waarbij we afhankelijk zijn van elkaars inspanning om langetermijn-doelstellingen te bereiken. En daarbij laten we ons niet verleiden om te focussen op korte termijn-successen.”

“In die duurzame aanpak van Robuust voel ik me erg thuis. Ik vind het dan ook vanzelfsprekend dat je als programmamanager met volle overgave in je programma staat. Dat je jezelf écht verbindt aan je partners en aan de regio. Ik heb bijvoorbeeld heel bewust gekozen voor het programma MijnZorg, vanwege mijn roots in Zuid-Limburg. De Oostelijke Mijnstreek is een specifieke regio met een heel eigen problematiek. De sociaalgeografische en psychologische gevolgen van de mijnsluitingen zijn nog altijd duidelijk zichtbaar bij de bevolking en in het landschap. Die gevolgen raken mij en dat vertaalt zich in een grote betrokkenheid bij mijn programma.”

“Iedereen die geïnteresseerd is in mijn regio, raad ik overigens het boek ‘Het geluk van Limburg’, van Marcia Luyten, aan. Zij beschrijft de opkomst en ondergang van de Nederlandse steenkoolindustrie in Limburg. Een onderwerp dat nog altijd actueel is en een stempel drukt op de gezondheid in deze regio. Het is de bodem van het programma MijnZorg en een belangrijke drijfveer in mijn dagelijks werk als programmamanager.”

Neem contact met mij op
Ik ben werkzaam in de regio
Limburg
Ik ben betrokken bij het programma
MijnZorg